Лайм

Цей мільйон принесе користь на передку: Дмитро Комаров продав своє авто заради допомоги ЗСУ

Український телеведучий віддасть усю суму на благодійність

Дмитро Комаров у свій 39-й день народження оголосив благодійний аукціон і виставив на продаж свою рідкісну машину. Мета - допомогти ЗСУ. Не минуло й місяця, як у спортивного автомобіля Chrysler Crossfire з'явився новий власник, а у українських захисників - мільйон гривень, щоб наблизити нашу перемогу.

"Ми з колегами переглянули сотні ставок, обдзвонили реальних претендентів, відсіяли жартівників та придумані ставки та визначили реальних претендентів на перемогу. Найбільшу суму - 1 мільйон гривень - запропонувала не конкретна людина, а компанія молодих людей з ком'юніті United Invest Team", - поділився мандрівник в Instagram.

Фото: instagram.com/komarovmir

"Мою машину вирішили купити "просто так", тому що цитую: "ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть". Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисникам на передку - я скоро покажу результат. Я щасливий, що кожного дня знаходжу нові приводи пишатися українцями. У кожного з нас свій фронт. І ми як ніколи єдині. І непереможні", - додав український телеведучий.


Раніше Дмитро розповідав, що купив спорткар спонтанно, задовольнивши давню мрію про "спортивну купешку".

"До початку війни, у мирному 2013-му, я продав стару машину і поклав гроші в банк, тому що через тиждень відлітав до Індонезії. Не збирався купувати іншу, але рука тяглася до оголошень. Натрапив на Сhrysler Сrossfire і здивувався, що не знав про такий. Далі – огляди та оголошення. На всю Україну було дві такі, одна з яких – 2006 року, з пробігом 11 000", - написав він.

Фото: instagram.com/komarovmir

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни