Лайм

Миша у бліндажі: мережу зворушило фото кумедної інструкції від українських військових

Захисники вигадали гризуну чудове ім'я

Українські військові на передовій - не просто блискучі майстри своєї справи, але й чуйні та веселі люди, які не втрачають можливості пожартувати. Черговим таким доказом стала фотографія, зроблена у бліндажі - укритті, облаштованому на бойовій позиції для захисту воїнів від вогню супротивника.

"Хлопців перекидали на іншу ділянку, і для тих, хто прийде після них у бліндаж, залишилася інструкція щодо миші", - говорить підпис до унікальної світлини.

Так, послання говорить: "Миша у бліндажі - 1 штука. Ім'я - Вероніка. Живе ось тут. Їсть сухарі, печиво. Якщо сита, то не шарудить вночі і не бігає по вам. Бережіть один одного і живіть дружно".

Фотографія стала хітом у соціальних мережах, зібрала тисячі лайків та коментарів. "Наші таки неймовірні", - пишуть люди. - "Ось так виглядає людяність". "Милота". "Мені здається, Вероніка піде разом із цими прикольними хлопцями".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео