Лайм

Джамала отримала найвищий бал у польських "Танцях з зірками": відео чуттєвого виступу

Українська та кримськотатарська співачка гідно представила країну

У 2022 році Джамала бере участь у польських "Танцях з зірками" - "Taniec z Gwiazdami". Співачка старанно тренувалася зі своїм партнером Яцеком Єшке, щоб гідно представити Україну. Її старання виправдалися: журі поставили парі максимальні 37 балів.

"Ми з Яцеком так багато працювали весь цей час. Дуже хочу, щоб ви мною пишалися і тренування не були марними", - написала Джамала в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/jamalajaaa/

Єшке - досвідчений танцюрист, який уже перемагав у польських "Танцях". Джамала зізналася, що вони порозумілися з перших хвилин спілкування.

"Яцек - дуже свідома людина, якій не потрібно зайвий раз щось пояснювати. Він добре розуміє, що ми повинні нести в цьому шоу і чому це важливо. І ми обоє розуміємо, що буде непросто, адже наша пара сильно відрізняється від загальної атмосфери такого проекту, - розповіла співачка про свого партнера. - Хочеться передати емоції українців танцями не менш сильно, ніж піснями. І гадаю, кращого партнера, ніж Яцек, для цього важко уявити".

Так, у першому випуску "Taniec z Gwiazdami" Джамала та Яцек Єшке станцювали вальс під чуттєвий кавер на пісню Джона Леннона "Imagine". Співачка була одягнена у синьо-жовту сукню, а екрани у залі транслювали поле соняшників на фоні синього неба.

Фонд польського телеканалу Polsat, який випускає Taniec z Gwiazdami, запустив спеціальний рахунок для фінансової підтримки українських дітей. У зв'язку з цим участь Джамали у проекті допоможе зібрати більше коштів.

"Із кожним кроком чи танцювальним па відчуваю величезну відповідальність. З одного боку – перші благодійні збори в історії "Танців". З іншого – почуття, ніби я знову представляю цілу країну на міжнародному конкурсі. Але тепер це абсолютно інше мистецтво, та що там – інша професія ", – поділилася вона своїми емоціями.

У першому випуску 13 сезону шоу Taniec z Gwiazdami на паркет вийшли 11 пар. Серед них – багаторазова чемпіонка Польщі та Європи з велоспорту Травня Влощовська, найкрасивіша польська фермерка Ілона Кравчинська, детектив Кшиштоф Рутковський, актори Лукаш Плошайський та Міхал Миколайчак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024