Лайм

ДіКапріо розійшовся з Камілою Морроне і підігрів чутки про вікові обмеження своїх дівчат

Актор давно не зустрічався з жінками віком від 25 років

Леонардо ДіКапріо та Каміла Морроне розлучилися після 4 років стосунків. Про це повідомило видання People з посиланням на джерела, близькі до колишньої пари.

47-річний актор та 25-річна модель зустрічалися з 2018 року. Два роки вони тримали свій роман у таємниці, а у 2020-му з'явилися разом на церемонії "Оскар".

Фото: Getty Images

Ще у 2019 році інсайдери говорили журналістам, що ДіКапріо та Морроне мають серйозні стосунки. Дівчина жила в будинку актора, він познайомив її зі своїми батьками та друзями. Влітку 2022 року пара все ще була разом: папараці фотографували Лео та Камілу в Малібу та Сен-Тропе.

Раніше Каміла Морроне коментувала велику різницю у віці між нею та ДіКапріо. "У Голлівуді та у світовій історії так багато відносин, коли у людей велика різниця у віці. Думаю, що будь-хто повинен мати можливість зустрічатися з тим, з ким він хоче зустрічатися", - заявляла вона виданню Los Angeles Times.


Переглянути цей допис до Instagram

A post shared by Camila Morrone Argentina (@archivemorrone)

Тепер пара не разом, і в мережі знову випливла теорія, що ДіКапріо не зустрічається з дівчатами віком від 25 років. Так, американський письменник Нік Маджіуллі опублікував у Twitter графік, на якому простежується підозріла закономірність.

З 1999 року Леонардо починав зустрічатися з дівчатами 18-20 років, і щойно їм виповнялося 23-25 років, він знаходив собі нову пасію. Камілі Морроне у 2022 році виповнилося 25 років, і їхнє розставання з ДіКапріо підігріло чутки про "вікові обмеження".

Фото: Twitter

"Можливо, він дуже уважний до їхнього біологічного годинника і не хоче витрачати їхній час, якщо не має наміру здійснювати якісь дії", - жартують у мережі. "Немає на цій планеті явища більш достовірного, ніж розставання Леонардо ДіКапріо зі своєю дівчиною до її 25 років, статистика захоплює дух"

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Новини партнерів

Читайте також

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Зірка серіалу "Скажене весілля" Леся Самаєва розкритикувала колег, які накинулися на Юрія Горбунова через зйомки комедії "СМТ Інгулець"

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста