Лайм

Травма на все життя: Брітні Спірс заявила, що більше ніколи не виступатиме на сцені

Співачка розчарувала шанувальників

Американська співачка Брітні Спірс заявила, що може назавжди залишити сцену. 40-річна поп-зірка спустошена тим, що довгий час не мала права контролювати свою музичну кар'єру – протягом 13 років виконавиця була під опікою батька.

Як пише The Guardian, про це артистка написала у своєму Instagram. "Я травмована на все життя, і так, я страшенно зла, і ні, я, ймовірно, більше не виступатиму, просто тому що я вперта і я досягну свого", - заявила Брітні в дописі, який пізніше видалила.

Фото: Getty Images

Спірс зізналася, що досі не може прийти до тями після багаторічної опіки, коли Джеймі Спірс повністю розпоряджався її творчістю. Співачка не могла вносити зміни у свої пісні та музичні кліпи. Все це завдало співачці психологічної травм, тому вона має намір відмовитися від сцени.

Брітні також висловилася про фотографії, які були зроблені під час її виступів. Вона зізналася, що їй не подобалася кількість танцюристів, які були поруч із нею.

Наприкінці свого повідомлення зірка досить різко звернулася до свого батька. "Поцілуй мою чортову дупу", - написала Брітні.

Нагадаємо, що суд звільнив Брітні Спірс від опіки у листопаді 2021 року, повернувши їй право розпоряджатися музичною кар'єрою, майном та особистим життям.

Влітку 2022-го зірка вийшла заміж за свого коханого Сема Асгарі. 40-річна співачка та 28-річний фітнес-інструктор обмінялися обручками 9 червня. Розкішна церемонія відбулася в будинку пари в Лос-Анджелесі в компанії зіркових друзів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ

Олександр Положинський натякнув на проблеми зі здоров'ям і налякав фанатів виглядом своїх очей

Український музикант і військовослужбовець Олександр Положинський показав фото з катетером у руці та зіницями різного розміру, налякавши шанувальників