RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

А де Бабине літо? Україну накриє чергова хвиля мерзенної погоди

Прогноз погоди на 19-23 вересня

Прогноз погоди на 19-23 вересня Фото: zimbio.com

Рясні опади стали головною ознакою початку календарної осені. Однак за прогнозами синоптиків, очікувати різкої зміни погоди не варто. Дощі у різні дні заливатимуть один за одним регіони України, а температура повітря на цьому фоні впаде. Чого чекати від погоди протягом найближчих п'яти днів - дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру, у понеділок, 19 вересня, дощі пройдуть у північних та західних регіонах України. На решті території країни буде хмарно, але сухо.

Найтепліше буде на півдні та сході країни. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 18 до 22 градусів із позначкою "плюс".

Трохи прохолодніше буде у центрі – від +15 до +17.

У західних та північних регіонах синоптики прогнозують лише від 12 до 15 градусів з позначкою "плюс".

У вівторок, 20 вересня, дощі заллють практично всю територію України. Сухо, але хмарно буде лише у Криму та на сході.

У південних та східних регіонах уночі синоптики прогнозують від 8 до 12 градусів тепла, а ось вдень температура повітря буде в діапазоні від +15 до +19.

У центрі, а також на півночі та заході країни вночі варто очікувати від 5 до 8 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до +10–13 градусів.

У середу, 21 вересня, температурна картина залишиться незмінною, а ось ситуація з опадами зміниться. Дощитиме на півночі та заході України, а от у центрі, на сході та півдні країни збережеться хмарна погода без опадів.

У четвер, 22 вересня, дощі пройдуть на заході, півночі та в центрі України, а також захоплять два південні регіони: Миколаївську та Одеську області. Лише на південному сході буде сухо, правда на Донеччині все ж таки очікуються короткочасні дощі.

На півдні та сході України вночі очікується від 7 до 11 градусів тепла, а вдень повітря прогріється в діапазоні від 15 до 18 градусів із позначкою "плюс".

На півночі та в центрі в нічний час доби очікується від +6 до +8, а вдень синоптики прогнозують від 12 до 15 градусів вище нуля.

У західних регіонах варто очікувати вночі від 5 до 7 градусів тепла, а вдень від 10 до 12 тепла.

У п'ятницю, 23 вересня, температурна картина практично ніяк не зміниться, а от дощів не буде лише у Запорізькій, Херсонській областях, а також у Криму.

А ось довгоочікуване Бабине літо, за прогнозами синоптиків, прийде в Україну в останній тиждень вересня і триватиме лише кілька днів.

Читайте також

Марш додому! Як спрацює скасування консульських послуг за кордоном

Експерти скептично поставилися до ідеї запровадження обмежень щодо роботи консульств

Дуже багато людей питає, чи буде новий наступ на Київ - офіцер Сил оборони

Офіцер Євген Тихий - про допомогу Україні, спроби росіян здійснити новий наступ та ймовірність контрнаступу ЗСУ

Окупаційні війська продовжують атакувати околиці Часового Яру - офіцер бригади "Рубіж"

Офіцер бригади Рубіж Володимир Черняк розповів про ситуацію у Часовому Яру та плани росіян захопити місто

Новини партнерів