Лайм

Юрій Ткач розповів, чи знали актори "Кварталу 95" про наступ Росії

Український комік згадав початок війни

Актор "Кварталу 95" Юрій Ткач зізнався, що ніхто з його колег не володів інформацією про повномасштабний наступ Росії. За його словами, Володимир Зеленський, який до свого президентства очолював студію, нікому не телефонував та не попереджав про війну.

Про це гуморист розповів в інтерв'ю "ЖВЛ". "Не було такого, що у нас у "Кварталі" там якась інформація була, або в групах десь, або Зеленський комусь зателефонував", - зізнався Ткач.

Фото: instagram.com/kvartal95official

Гуморист розповів, що дізнався про вторгнення РФ увечері 23 лютого. Юрій із дружиною перебували на прем'єрі фільму "Велика прогулянка". Під час перегляду картини Вікторії зателефонував брат, який працює у "певних органах" і сказав, що підтвердилася інформація про наступ росіян.

"Мене Віка навіть витягувала з того залу, каже: "Давай, пішли". Я говорю: "Що сталося?". Вона каже, що війна", - згадав актор.

Сім'я поїхала додому, зібрала речі, підготувала машину, але ночувати лишилася вдома. Вночі Ткач зателефонував до Євгена Кошового, але той не сприйняв його слова серйозно.

"О першій годині ночі я подзвонив йому, кажу: "Братан, перепрошую, що я тебе розбудив. Кажуть, що війна". Усі вже шуміли про це, казали, що у 4-5 якийсь наступ. Він каже: "Ткач, йди випий і лягай спати", - поділився шоумен. Реакція колеги заспокоїла Юрія.

Вранці родина Ткача прокинулася від вибухів та одразу поїхала за місто до друга. Сам артист записався до лав територіальної оборони. Через кілька тижнів актор вивіз дружину та доньку на західну Україну, звідки вони виїхали до Болгарії. Нещодавно Вікторія та 8-річна Ліза повернулися в Україну.

Фото: instagram.com/kvartal95official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу