Лайм

Українці до всього пристосувалися: Ольга Сумська показала, як варила суп у під'їзді

Акторка вигадала спосіб нагодувати сім'ю

23 листопада Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. Через попадання по об'єктах енергетичної інфраструктури практично всю країну було знеструмлено. Без світла залишилися цілі регіони, зокрема Київ та область. Проте українці вже навчилися пристосовуватися до таких реалій, бо - незламні.

Українська акторка Ольга Сумська вигадала спосіб, як нагодувати сім'ю під час екстреного відключення електроенергії. У будинку знаменитості електроплита, тому вона заздалегідь запаслася газовим пальником. Після обстрілів столиці народна артистка України разом із чоловіком Віталієм Борисюком готувала їжу просто у під'їзді.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк Фото: instagram.com/olgasumska

Сім'я акторів біля своєї квартири з ліхтариком в руках зварила суп зі шпинатом та фрикадельками, та показала відео процесу в Instagram.

Читайте також: Ольга Сумська розповіла, які страви готує на газовому пальнику під час вимкнення світла

"Друзі, ми з Вітасиком готуємо супчик із фрикадельками, - каже на відео Сумська. - Віталька дістав свій газовий пальник, так що не пропадемо. Ось такі лайфхаки. Українці до всього пристосувалися. Так що, не падаємо духом! Тримаймося, друзі! Україна переможе!".

"Після сьогоднішнього обстрілу Києва та області зрозуміла, що варто все ж таки запастися найнеобхіднішим. Скажімо, такі балончики з газом, щоб приготувати суп, якого вистачить на пару днів. Ми поки що без світла і без води. Що у вас, пишіть? Хто чим запасається на зиму? Не хочеться панікувати, але слушні поради я почитала б і взяла до уваги!", - звернулася Ольга до підписників.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)


  • Росія під час чергового масованого ракетного удару по Україні повністю знищила дві п'ятиповерхівки у Вишгороді Київської області. Одна з них знаходиться поряд із будинком Анатолія Анатоліча. Телеведучий відреагував на трагедію і показав наслідки обстрілу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На концерті Пивоварова вперше заспівала наживо загадкова співачка Klavdia Petrivna

Український співак Артем Пивоваров на концерті у Києві представив дуетну пісню із загадковою співачкою під псевдонімом Klavdia Petrivna

MELOVIN вперше розповів про загибель сестри через ракетну атаку на Одесу

MELOVIN зізнався, що росіяни вбили його сестру - рідна людина співака загинула внаслідок ракетного удару по Одесі 15 березня

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс