Лайм

Брат зниклого в горах Джуліана Сендза припустив, що актора вже немає в живих

13 січня британський актор перестав виходити на зв'язок

У Каліфорнії майже два тижні продовжуються пошуки відомого актора Джуліана Сендза, який зник безвісти на горі Балді. Влада округу Сан-Бернардіно знайшла живим іншого зниклого туриста, 75-річного Джима Чанга, але слідів Сендза виявити не вдалося.

Видання People пише, що наземні та повітряні пошуки 65-річного Сендза продовжуються, хоча погана погода їх ускладнює.

Фото: Getty Images

"Наразі містера Сендза не знайшли, і жодних доказів його нинішнього місцезнаходження виявлено не було. Пошуки будуть продовжені, якщо дозволять погодні умови та стан ґрунту", - повідомили у департаменті шерифа.

Брат актора Нік Сендз сказав, що, на його думку, Джуліан загинув. "Він ще не оголошений "зниклим безвісти, імовірно мертвим", але в глибині душі я знаю, що його більше немає, - сказав Нік Craven Herald & Pioneer. - У його дусі було б вийти звідти [живим] і довести, що я не правий".

Читайте також: Через стихійне лихо в Каліфорнії евакуювали місто, де живуть принц Гаррі та Меган Маркл.

Також Нік поділився з виданням, що гора Балді була одним із улюблених місць Джуліана. Це найвища вершина в горах Сан-Габріель та популярний маршрут для піших прогулянок, який знаходиться за годину їзди від центру Лос-Анджелеса. Часто вона виявлялася смертельно небезпечною через нестійкий ґрунт після сильних опадів.

Джуліан Сендз відомий за фільмами "Кімната з видом", "Чорнокнижник", "Арахнофобія", "Голий сніданок", "Хелена в ящику", "Покидаючи Лас-Вегас". Останніми роками актор знімався у невеликих ролях у кіно та серіалах.

Новини партнерів

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку