Лайм

Гурт Limp Bizkit випустив кліп із діпфейками Путіна, Зеленського та Байдена

Такий прийом видався музикантам дотепним

Американський ню-метал гурт Limp Bizkit випустив кліп "Out of Style", в якому учасники з'явилися в образі світових лідерів - Володимира Путіна, Джо Байдена, Володимира Зеленського, Сі Цзіньпіна, Кім Чен Ина. Відео було створено за допомогою технології штучного інтелекту діпфейк, яка підміняє обличчя.

Фото: YouTube

Фронтмен Limp Bizkit Фред Дерст виступав як Путін, Вес Борланд як Джо Байден, DJ Lethal як Володимир Зеленський. Після року кровопролитної війни в Україні такий сюжет здався музикантам кумедним, і з огляду на політичні погляди Дерста це не дивно.

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фред Дерст виступав в окупованому Криму, неодноразово підтримував Путіна, "ДНР" та "ЛНР", піднімав на концерті прапор із антиукраїнським гаслом "Крим = Росія". Після цього музикантові заборонили в'їзд до України та внесли його до списку осіб, які несуть загрозу національній безпеці.

З 2012 по 2018 роки Фред Дерст був одружений з росіянкою Ксенією Берязіною, чия родина переїхала до Криму з Кемеровської області.

Новини партнерів

Читайте також

Вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, як готується до пологів за кордоном

Іванна Онуфрійчук обрала пологовий, де буде народжувати у Швейцарії, а також розповіла про плани щодо партнерських пологів з чоловіком

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Кейт Міддлтон отримала нагороду Орден Кавалерів Честі та новий королівський титул представника цього Ордену

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі