Лайм

Джек Глісон приїхав до України: де засвітився зірка "Гри престолів" і що відомо про його візит

Актор уже встиг побувати у центрі столиці

Відомий ірландський актор Джек Глісон, який раніше продав свою статуетку заради підтримки ЗСУ та повідомляв про плани приїхати до України, вже прибув у Київ. У столиці знаменитість пробуде приблизно чотири дні.

Про візит Глісона у соціальних мережах розповіла українська режисерка Катерина Чепура. На своїй сторінці в Facebook вона вже встигла оприлюднити знімок із зіркою, який був зроблений у центрі Києва.

Фото: facebook.com/kateryna.chepura

В рамках своєї поїздки Глісон зустрінеться з нашими військовими та проведе кіноінтесив разом із англомовними українськими акторами.

Читайте також: Стівен Кінг розчулив українців своєю головною мрією на 2023 рік.

Також Джек вже провів зустріч з шанувальниками у Київському академічному театрі юного глядача на Липках. Кошти, зібрані під час благодійного заходу, будуть направлені на допомогу нашим захисникам. Кіноінтенсив також матиме благодійний характер, і виручені під час нього гроші спрямують на придбання вантажівки для мінометників.

Фото: Getty Images

Крім цього, актор разом з друзями привіз до України пікап для ЗСУ, про що раніше також заявляв у соцмережах.

"Як режисерка, я захоплювалася тим, наскільки круто він зіграв огидного короля Джоффрі. Пізніше я зрозуміла, що все набагато крутіше, адже в житті Джек - повна протилежність свого персонажа. Наскільки це круто, коли людина, яка до України не має жодного стосунку, вирішила приїхати сюди і підтримати нас, як і його друг Кріс Пул, який з початку війни ганяє пікапи для ЗСУ з Великобританії. У дні, коли опускаються руки, такі люди змушують вірити, що ми не самі у боротьбі з мордором, і Україна хвилює ще когось, крім нас з вами", - коментувала раніше візит зірки Катерина Чепура.

Фото: facebook.com/kateryna.chepura

Нагадаємо, Джек Глісон свою акторську кар'єру розпочав зі зйомок у короткометражних фільмах. У 2005 зіграв епізодичні ролі в фільмах Бетмен: Початок" та "Гриби". В 2009 році був затверджений на роль Джоффрі Баратеона в телесеріалі "Гра престолів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео