Лайм

Стрілянини не було: Анна Неплях розповіла, що насправді розбило її авто

Модель розкрила правду про інцидент

16 лютого Анна Неплях показала фотографії розбитого заднього скла автомобіля і заявила, що в неї стріляли. "Як вам такий прикол, що в мене зранку стріляли, коли я була за кермом?" - написала "Міс Україна Всесвіт-2021".

Модель не стала розкривати деталі інциденту, але після того, як новина розлетілася в українських ЗМІ і потрапила до "кримінальної хроніки", вирішила пояснити ситуацію.

Фото: instagram.com/neplyah/

Неплях розповіла, що рано-вранці стояла в черзі на розворот на бульварі Лесі Українки в центрі Києва, коли почула звук, схожий на постріл.

"Навколо не було машин, ніхто поряд не ганяв, не було поряд ніяких вантажних машин. І я чую ніби постріл. Злякалася так, що пригнулася. Подивилася в дзеркало заднього виду і побачила, що заднє скло машини в павутинці, - каже дівчина. - Я в шоці почала їхати, тому що позаду мене стояли машини на розвороті, і моє заднє скло повністю сипеться.

Читайте також: Буде багато розлучень: Анна Неплях розповіла про поведінку чоловіків, які відправили дружин за кордон.

На аварійці Неплях під'їхала до свого будинку, оглянула салон і знайшла гладкий блискучий камінь, який, вірогідно, і розбив її авто.

Фото: instagram.com/neplyah/

"У мене тільки одне пояснення - воно на мене впало з неба, - висловилася модель. - Бережіть себе і будьте уважні на дорогах".

Також вона додала, що слова про стрілянину були "приколом", і подякувала співробітникам правоохоронних органів, які запропонували їй свою допомогу.

Новини партнерів

Читайте також

Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни"

Де зараз Роман Сасанчин - 22-річний український співак, який виграв шоу "Голос. Діти" та "Голос країни"

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Олег Собчук висловився про мобілізацію - лідер гурту Скай заявив, що в тилу від нього буде набагато більше користі, ніж на фронті

В мережі показали свіже фото 88-річного Алена Делона, який нещодавно отримав орден від Зеленського

Анушка Делон показала свіже фото свого зіркового батька - як виглядає 88-річний Ален Делон, якого помістили під посилену опіку