Лайм

Після еміграції у США Олександр Еллерт виправдав чоловіків, які виїхали з України під час війни

Переможець шоу "Холостячка" поділився своїми спостереженнями

Переможець шоу "Холостячка" та колишній хлопець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт став одним із знаменитостей, які залишили Україну після початку повномасштабної війни. Зараз він живе у США, і у своєму Instagram-блозі час від часу стикається з незручними питаннями. Комік не згоден із хейтом проти чоловіків, які виїхали.

"Хто емігрував - той му*ак. Позиція зрозуміла, частково справедлива, але точно не радикальна. Іноді трохи втрачається межа між радикально та раціонально. Адже є ті, хто планував і готувався. Ті, хто все втратив. А когось завжди щось до останнього тримало. А когось навпаки, тепер нічого, - написав Еллерт. - Причини різні, не тільки війна. Індивідуально все - не радикально. Є ще ті, хто спробував і повернувся, виходить, му*акі, але трохи рідніші?"

Читайте також: Кожен переживає по-своєму: Віталій Козловський став на захист Влада Ями, який виїхав за кордон.

Фото: instagram.com/ellert_a/

У коментарях користувачі мережі висловлюють протилежні думки. Хтось присоромив коміка-емігранта за мляву спробу виправдатись, а хтось підтримав його позицію.

"Від чоловіка виглядає як слабка спроба виправдання. Сидіть там, щось розумне пишіть чи корисне робіть. Шкода, що найкращі хлопці гинуть, а ви відсиджуєтесь і таку дурню пишете, жах".

"Якщо не помиляюся ви Сашко з Донецької області… дуже шкода, що хлопці з Волинської, Житомирської тощо захищають ваш дім, поки ви за бугром".

"Не в Україні, значить тепер всі шукатимемо собі виправдання. Потрібно ж усіх підготувати до повернення після перемоги, щоб поруч кричати Слава Україні. Звичайно ж ти не боягуз, не дав рідким, просто все раціонально і радикально".

"Виходить, що якщо ти залишаєшся в Україні - то ти одразу патріот. І пофіг, що ти сидиш без роботи, жодної допомоги від тебе для держави та ЗСУ немає. Але ти в країні!"

Сам Еллерт не розкривав деталі, як виїхав з України під час війни, але заявив, що зробив це "офіційно".

Фото: Instagram

  • Нагадаємо, що Ксенія Мішина обрала Олександра Еллерта у фіналі шоу "Холостячка". Їхній роман продовжився рік, після чого пара несподівано розлучилася. Спроби налагодити стосунки не мали успіху, і Мішина попросила більше не асоціювати себе з його ім'ям.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання