Лайм

Проплакала 5 годин: Христина Горняк після розлучення з Остапчуком розповіла про розбите серце

Колишня дружина шоумена поспілкувалася з підписниками свого блогу

Днями Христина Горняк зізналася, що переживає важкий емоційний період, який змусив її морально "померти та воскреснути". До того ж вона підхопила ковід, який підкосив її ще й фізично.

Колишня дружина Володимира Остапчука зізналася, що зазвичай вона сильна і може витримати все, але два дні для неї стали "просто трешом". "Фізично та морально… Я жива людина, якій зараз дуже погано. Фізично підкосила хвороба, морально хвора від людей та їхніх вчинків", - розповідала блогерка в "сторіз".

Фото: instagram.com/kristygor

Про які саме особисті проблеми йдеться Христина не уточнила, але сказала, що це було для неї несподіванкою.

"Вчора я емоційно померла і воскресла. Боліло дуже, мені був п*здец. Неочікувано, але це мало статись. І знаєте що, друзі? Я знову воскресла, я пишаюся собою та своїми рішеннями", - ділилася нотаріус із підписниками свого Instagram.

Фото: instagram.com/kristygor

Прийшовши до тями Христина поспілкувалася з підписниками і відповіла на їхні запитання. Подробицями вона ділитися не стала, але сказала, що ситуація, що сталася днями, стала "фінальним акордом".

"На жаль, я не все можу розповісти, але скажу так, що ситуація, яка склалася - мабуть рано чи пізно мала статися. Як то кажуть "фінальний акорд". І найбільше в тій ситуації для мене важливе - моя кінцева реакція та рішення. А далі як доля вирішить, та інша сторона конфлікту, - написала Горняк. - Я собою пишаюсь і це головне. І як би не було, усім сторонам ситуації бажаю всього найкращого. Люди - цікаві, і іноді потрібен час, щоб зрозуміти хто є хто".

Фото: instagram.com/kristygor

Колишня обраниця Остапчука також відповіла, які якості та вчинки розчаровують її у людях: "Недотримання обіцянок, брехня, агресія, безпринципність, бажання зробити навмисно боляче".

Читайте також: Дуже багато запитань: колишня Остапчука відповіла, кому дістанеться недобудований будинок під Києвом.

Фото: instagram.com/kristygor

Чи пов'язує вона Covid-19 та емоційний стан Христина відповіла, що ні. Коронавірусом вона захворіла до того, як "прилетіли новини", які, за її словами, її "добили".

"Але один день був мені "емоційний п*здец". Я плакала годин 5. А потім у мене заболіло все тіло, і я зрозуміла, що так не хочу. Тому взяла себе в руки, все у своїй голові поставила по поличкам і пішла далі", - поділилася Христина.

Фото: instagram.com/kristygor

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні