Лайм

Думала, що буду вмирати: Христина Горняк розповіла про серйозну хворобу нирок

Жінка нещодавно дізналася про діагноз

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям, з якими їй довелося зіштовхнутися. У соцмережах жінка повідомила, що лікарі поставили їй діагноз - "гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки".

У Instagram юристка пояснила, що українські лікарі після озвученого діагнозу заговорили про можливе видалення нирки, і цей факт ще більше ускладнив емоційний стан колишньої обраниці ведучого. "Гідронефроз 4 ступеня, атрофія лоханок лівої нирки", такі страшні слова стались зі мною три тижні назад. Вердикт в Україні одразу - видалення нирки", - зазначила Горняк.

Христина ГорнякФото: instagram.com/kristygor

"Після цих слів я просто впала в самий низ емоційно, як тільки може впасти людина. Я плакала і думала, що все, я буду вмирати, що життя закінчується…хоча я нікому це не показала майже, ну на скільки змогла. я ж так хочу ще багато чого встигнути…" - додала вона.

Читайте на тему: Живіший всіх живих: друг Олега Винника висловився про стан співака.

Христина також розповіла, що ця хвороба не має симптомів, і всі аналізи в неї в нормі. Блогерка наголосила, що регулярно робила УЗД і спершу їй казали, що у неї кіста у нирці. Після чого в якийсь момент Горняк звернулася до лікарів у Відні.

"Ця хвороба не проявляється ніяк. Всі аналізи в мене, як у самої здорової людини, абсолютно всі. УЗД я робила постійно, та спершу мені казали, що в мене кіста в нирці, та щоб я спостерігала, і тільки два останніх лікарі сказали, що треба до уролога - терміново, - зазначила вона. - Наразі я відвідала тут (за кордоном) чудового спеціаліста, який направив мене зробити сценографію тут, і сказав, якщо вона працює хоч на 30% він спасе її. Якщо ні, то ні….

Але додав, що я можу жити як здорова людина далі, що одна нирка опрацьовує набагато більше, ніж потребує людина. І що я виглядаю як абсолютно здорова. Він такий спокійний, що я вірю йому. Тому, чекаю своє обстеження, і буду тримати вас і далі в курсі справи".

Фото: instagram.com/kristygor

Наостанок Христина подякувала своїм рідним і друзям, які підтримують її у цей період. Також жінка натякнула на нові стосунки: вона розповіла про таємничого чоловіка, який відвідує з нею всіх лікарів:

"Я дякую людям, які поряд. Моїм батькам, моїм подругам та друзям, які на зв'язку постійно, які поряд. Та Йому, який постійно у Відні подає руку допомоги і відвідує разом зі мною всіх лікарів зі словами: "Такі як ти живуть довго, ти будеш жити 100 років!". Він українською не читає, тому можу похвалити його тут".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною