Лайм

Дизайнер FROLOV створив парадну форму для української збірної на Європейських іграх-2023: фото

Центральним елементом стало анатомічне жовто-блакитне серце

Український дизайнер Іван Фролов, авторству якого належать образи TVORCHI для "Євробачення-2023", створив новий парадний одяг для Національної збірної команди України на Європейських іграх-2023.

На сторінці OlympicUA в Instagram сказано, що презентація форми відбулася в Олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа". Різні варіації парадних та спортивних костюмів від FROLOV представили майбутні учасники ІІІ Європейських ігор.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Комплект парадної форми для чоловіків-спортсменів складається з блакитного поло або футболки з чорними рукавами, що має жовту та блакитну блискавки та чорні штани.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Жіночий комплект - блакитно-чорна футболка, чорний пояс та блакитна спідниця-брюки. Окремим аксесуаром є шовкова хустка із принтами з українською символікою, які розробив український художник Вова Воротньов.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Центральним елементом нової форми української збірної є один із ключових символів бренду FROLOV – анатомічне жовто-блакитне серце FROLOVHEART. Для одягу спортсменів його доповнено картою України.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

"Нам було важливо створити мінімалістичну та витриману парадну форму. Серця на формі виконані в чотирьох техніках, включаючи аплікацію, гладь, татамі та стібкові шви. На змаганнях у різних країнах світу наші спортсмени завжди мають Україну в серці, і головною метою для нас стало яскраво це відобразити", – прокоментував дизайнер.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Читайте також: Шедевр українського дизайнера: Вікторія Апанасенко показала вечірню сукню на "Міс Всесвіт-2022".

Іван Фролов професійно займається створенням одягу із 14 років. У 2015 році заснував свій бренд FROLOV. Він став наймолодшим українським дизайнером, який взяв участь в Ukrainian Fashion Week. Сьогодні його знають не лише в Україні, а й у всьому світі.

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Український бренд FROLOV створив переможне вбрання Джамали на "Євробаченні-2016", а також став автором спокусливої червоної сукні для Тіни Кароль, в якій вона виступила у фіналі "Євробачення-2023". Іван Фролов також розробив вечірню сукню Вікторії Апанасенко для конкурсу краси "Міс Всесвіт-2022".

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Фото: instagram.com/the_olympic_team_ua

Вбрання українського дизайнера також обирають світові зірки. Раніше ми розповідали, хто з'являвся в образах бренду FROLOV .

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil