Лайм

Що не так з кашами швидкого приготування – пояснення від фахівця

Каші швидкого приготування з супермаркетів мають замало корисних речовин і не дають відчуття насичення.

Про це розповіла нутриціолог Ольга Пінс в блозі на YouTube.

"Каші швидкого приготування краще все ж таки уникати. Обробка в них така сильна, що корисного там залишається мінімум. Вони готуються швидко, але не дають відчуття насичення, і скоро знову захочеться їсти. Особливо це стосується вівсянки: та вівсянка, що вариться декілька хвилин або заливається окропом, – не підходить", - пояснила вона.

Вона вказала, яку вівсянку краще купляти, щоб вона зберігала корисні речовини і була ситною і поживною: "Краще, щоб була цілісна крупа або плющена вівсянка… Підійдуть цільнозернові пластівці або ті, які варяться від 30 хвилин".

Також Ольга Пінс надала рецепт, як швидше приготувати вівсянку: треба залити її звечора водою, а вранці її залишиться тільки розігріти.

Раніше шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що голлівудський актор Майкл Дуглас їв в його ресторані в Києві качану кашу.

Новини партнерів

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times