Лайм

Модний дизайн літнього манікюру на короткі нігті: фото кращих ідей

Вибирайте супермодні новинки манікюру!

Красивий і стильний дизайн нігтів став невід'ємною частиною будь-якого модного образу. Літній манікюр 2019 все також різноманітний, як і в минулому сезоні. Модниці регулярно розшукують в мережі кращі новинки нейл-дизайну.

У цьому літньому сезоні актуальні різні типи ннігтів, як довгі, так і короткі. Вибираючи манікюр з короткими нігтями, ви віддаєте перевагу практичності і зручності. The Lime зібрав для вас найкращі ідеї літнього манікюру на короткі нігті, в прикладах яких можна потонути.

Форма коротких нігтів повинна бути максимально згладженої і м'якою. Ідеальними вважаються такі форми: м'який квадрат (з закругленими куточками), овал і мигдалевидна конфігурація.

Для роботи в офісі вам найбільше підійде дизайн в пастельних тонах. Такий манікюр можна зробити однотонним, а можна зробити акцент на двох нігтиках у вигляді малюнку або блискучою фольги.

А якщо ж ви зібралися у відпустку або плануєте відвідати якийсь захід, то обов'язково поекспериментуйте з кольором і дизайном.

Покривати нігтики можна, як глянцевим топом, так і матовим. Тут - виключно на ваш розгляд. Глянсове покриття дає кольору глибину, а матове - насиченість.

  • Раніше The Lime зібрав для вас найяскравіші і трендові новинки морського манікюру , які приваблюють своєю свіжістю, простотою і яскравістю.
  • А також показав, як можна виділитися цього літа за допомогою неонового дизайну нігтів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами