Лайм

Аліна Гросу зізналася, чи робила вона пластичні операції

Співачка прокоментувала свої зміни в зовнішності

Українська співачка і акторка Аліна Гросу, яку часто звинувачують в тому, що до її перевтілення доклав руку пластичний хірург, розповіла, чи дійсно її зовнішність змінили операції.

На звинувачення в пластиці 24-річна виконавиця відповіла в інтерв'ю "КП" в Україні" .

"По-перше, мені зрозуміло, чому про це говорять, коли дивляться фото. В будь-якому випадку знімки обробляються, фотошопяться і можна щось міняти, виправляти. Але коли говорять після перегляду відео ... Дивно", - говорить Аліна.

"Якщо відкрити старі знімки, коли я ще була брюнеткою, мене ніхто не дорікав в пластиці. Мені постійно говорили, що я пекінес, що у мене маленький ніс. Ніс з того моменту у мене не змінився. Був маленький, і такий залишився. Але я почала робити корекцію - контурінг. Мені так більше подобається моє обличчя", - пояснила співачка.

У дитинстві Аліна мала досить пухлі щічки. Але дівчина стверджує, що вся справа в схудненні.

"Грудки Біша не прибирала, все залежить від того, гладшаю я або худну. Коли худну - у мене з'являються вилиці, поправляюсь - щічки у хом'ячка", - говорить Гросу.

  • Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Міша Романова (Наталія Могиленець) вперше розповіла, як ледь не втратила дитину через пластику грудей.
  • Солістка популярного українського дуету "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фанатами архівними знімками, на яких вона зображена до того, як зважилася на зміни в зовнішності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта