Лайм

Леся Нікітюк показала, як виглядає до і після макіяжу: фото

Телеведуча попросила дописувачів обрати, яке фото краще

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно похвалилася фігурою в купальнику, продемонструвала своє beauty-перевтілення.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала колаж з двох знімків. На першому фото Леся зображена до того, як нанесла косметику на обличчя, на другому - з "бойовим розфарбуванням". "Доброго ранку. Яка краще? Голосуй! 1/2", - поцікавилася у фанів Нікітюк.

Одні шанувальники телеведучої пишуть, що Леся виглядає приголомшливо і без макіяжу, і з ним. Інші віддають перевагу тільки природній красі.

"Обидві гарні", "І так і так красуня", "І там і там красуня", "Мені подобається перший варіант! Ви від природи красива і косметика Вам не особливо то й потрібна", "Природність завжди краще, Леська", "Перша, ви неймовірна без мейкапу! Просто сонечко", - пишуть коментатори під постом Нікітюк.

  • Раніше свою природну красу продемонструвала Наталія Могилевська. 44-річна артистка опублікувала "чесне" фото, на якому зображена без грама косметики на обличчі.
  • Також читайте на The Lime, хто з відомих українок охоче ділиться знімками без макіяжу в соціальних мережах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими