Лайм

Ольга Сумська показала, як виглядає без макіяжу: 53-річну акторку обсипали компліментами

Акторка продемонструвала свою природну красу

Народна артистка України Ольга Сумська відноситься до тих зірок, які не бояться показуватися перед шанувальниками без прикрас. Фото без макіяжу можна часто побачити в її мікроблозі.

А нові "чесні" фотографії 53-річної акторки буквально вразили її фанатів. Ольга крупним планом показала своє обличчя, на якому немає ні грама косметики. І незважаючи на те, що артистка не спала всю ніч - вона виглядає прекрасно.

"Друзі, а що краще від безсоння? Під час вистави в Сумах мене пригостили кавою з коньяком ... ніч не спала .. Може щось підсипали? Але дивно невиспаною не виглядаю вранці", - прокоментувала публікацію акторка.

Шанувальники почали ділитися своїми рецептами від безсоння, а також робити компліменти Ользі, відзначаючи, як вона молодо виглядає для свого віку.

"Ви дуже дуже красива жінка і навіть без грама косметики", "100% в минулих життях була чаклункою! Хіба можна бути такою гарною і без макіяжу", "Без мейку ви дуже красива, дуже молодо виглядаєте, як дівчинка", "Як дівчинка, супер", - захоплюються коментатори.

  • Раніше Ольга Сумська поділилася шокуючою історією появи на світ другої дочки Анни. Дівчинка народилася недоношеною, а сама акторка мало не померла.
  • Також артистка зізналася, що часто ставала заручницею своєї ефектній зовнішності, а одного разу через свою красу навіть втратила роль.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими