Лайм

У відпустку за новою тілом: куди літають б'юті-туристи до кращих пластичних хірургів

Де можна зробити хорошу пластику

Пластичні операції можуть кардинально змінити не тільки зовнішність людини, а й все життя. Адже багато хто страждає від невпевненості в собі через комплекси з приводу якихось особливостей свого тіла. Але де ж знайти кращих майстрів пластичної хірургії, щоб процедура точно пройшла успішно? Ми вже знаємо відповідь на це питання і готові поділитися з вами.

Пластика або уколи

Для початку, давайте розберемося з одною дуже популярною помилкою. Не всі зміни в зовнішності є саме операційними. Наприклад, збільшити губи, виправити щоки або вилиці, змінити форму підборіддя і носа, прибрати зморшки і різні жирові відкладення можна за допомогою ін'єкцій.

Цим займаються не пластичні хірурги, а фахівці косметологи. Такі "уколи краси" стоять в рази дешевше операцій, вони значно менш болючі і не вимагають тривалого часу для загоєння. І, звичайно ж, коштує таке задоволення набагато дешевше, ніж операція.

Але пам'ятайте, що при виборі майстра дуже важливо уточнити, чи є у нього медична освіта і ліцензія. Ні в якому разі не звертайтеся за подібними послугами в звичайні салони краси, адже будь-які ін'єкції і інші подібні маніпуляції повинен виконувати тільки лікар з необхідною освітою.

Де знайти кращих хірургів

Отже, повернемося до теми операцій. Якщо мова все-таки йде не про маленькі виправлення зовнішності, а про щось велике (наприклад, збільшення грудей або ринопластика, коли кардинально змінюється ніс), вам потрібно знайти хорошого хірурга. Серед людей, які давно користуються подібними послугами, з'явився цілий тематичний туристичний рух. Називається він "тури за красою".

Пацієнти з різних країн їздять по світу, щоб знайти кращих майстрів пластики. Цікаво, що багато з напрямків для таких поїздок знаходяться не так вже й далеко від України.

Туреччина

Одними з найпопулярніших клінік Туреччини є Estetik International і Liv Hospital. У них проводять близько 50 видів найрізноманітніших операцій, від виключно косметичних, до оздоровчих і необхідних. Пацієнти отримують одномісну палату з триразовим харчуванням, постійний контроль стану і професійний догляд. І, звичайно ж, роботу сертифікованих фахівців найвищого класу.

Щороку сюди приїжджають тисячі людей. Багато з них - громадяни України і найближчого зарубіжжя. Кажуть, що саме в ці клініки їздять багато українських зірок. Правда, їх імена не називають з етичних міркувань.

Південна Корея

У Південній Кореї найзнаменитішим місцем у любителів пластики є Центр пластичної хірургії JK. Тут пропонують як найрізноманітніші види операцій, так і естетичний центр для реабілітації та догляду. У 2018 році клініка отримала від пацієнтів звання кращої клініки року у всій Азії.

Джу Квон, засновник JK, має за плечима 25 років досвіду. Також він є віце-президентом Корейської міжнародної медичної асоціації, членом Корейської асоціації пластичних і реконструктивних хірургів, Корейського суспільства черепно-лицевих хірургів, Корейського товариства естетичної хірургії і Корейської асоціації клінічної пластичної хірургії.

Чехія

Серед б'юті-туристів Чехія відома своєю клінікою FORME. Вона спеціалізується на збільшенні грудей, ринопластиці, ліпосакції і підтяжках. Також тут можна попросити зробити одразу кілька процедур. Пацієнтам пропонують пакетні послуги, в які входять операція, анестезія, проживання, харчування, післяопераційний догляд і трансфер. Найбільша кількість клієнтів приїжджають в цю клініку з США, Великобританії і країн Західної Європи.

Іспанія

Тут одним з кращих вважається Медичний центр Текнон. За даними клініки, тут проводяться 80 відсотків всіх пластичних операцій Іспанії. Також до цієї установи нерідко навідуються зірки Голлівуду. У 2018 році пацієнти і експерти назвали Текнон кращої клінікою року. Тут проводять більше 30 видів операцій, а пацієнтам пропонують палати на будь-який смак і гаманець - від більш бюджетних до апартаментів в стилі люкс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта