Лайм

Колишня Кличко зважилася на кардинальні зміни в зовнішності: як зараз виглядає Хайден Панеттьєрі

Акторка обрізала свої довгі локони

Хайден Панеттьєрі, колишня кохана українського боксера Володимира Кличка, кардинально змінила імідж. Акторка замість довгого волосся обрала зухвалу стрижку, а пшеничний колір змінила на попелясто-русявий відтінок.

Фото нового образу дівчина опублікувала на своїй сторінці в Twitter. На знімку видно, що Панеттьєрі зробила коротку зачіску піксі з поголеними скронями.

"Моя внутрішня Кірбі", - підписала знімок Хайден, зробивши відсилання до фільму "Крик 4", в якому у її персонажа Кірбі Рід була схожа стрижка.

Що спонукало її на такі радикальні зміни, акторка не уточнила. Можливо це пов'язано з тим, що Панеттьєрі вирішила почати нове життя з Брайаном Хікерсоном, до якого повернулася після гучного скандалу.

Нагадаємо, що навесні цього року стало відомо, що коханий Хайден Панеттьєрі Брайан Хікерсон жорстоко її побив. Йому було заборонено наближатися до колишньої Кличка ближче, ніж на 90 метрів. Здавалося б, після такого про продовження стосунків навіть мови не може бути, але недавно західні ЗМІ повідомили, що вони знову стали зустрічатися.

  • Ведуча шоу "Зважені та щасливі" на каналі СТБ Аніта Луценко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно фітнес-тренер продемонструвала, що позбулася каре. А днями показала, що перефарбувалася в рожевий.
  • Моніка Беллуччі зважилася на радикальні зміни в зовнішності . 54-річна кінозірка змінила фірмові кучері на коротку стрижку боб-каре.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами