Лайм

Що робити, якщо зачіска старить обличчя: експерти дали поради жінкам

Візьміть собі на замітку

Кожна жінка хоче виглядати неперевершено, навіть якщо їй далеко не 20 років. І якщо ви знаєте, в які відтінки не варто фарбувати волосся після 50 років, візьміть собі на замітку, як змінити зачіску, щоб виглядати молодшою. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Читайте також: Стиліст назвала 9 модних помилок, які роблять жінок старшими за свій вік.

Підберіть правильний чубчик

Стиліст Том Сміт зазначив у коментарі dailymail.co.uk: "З віком природні жирові відкладення на обличчі починають опускатися, створюючи більш квадратну форму, через що щелепа може виглядати важчою".

Чубчик може приховати зморшки на лобі, а м'який, широкий і текстурований чубчик заокруглить кути обличчя і допоможе виглядати молодшою.

Тайлер Мур, експерт-стиліст Live True London, підтримав цю точку зору, сказавши: "Чубчик може стати чудовим способом пом'якшити обличчя та підкреслити вилиці".

"Ми не радимо робити більш об'ємний чубчик, якщо у вас невисокий лоб, оскільки він може приховати обличчя і привернути увагу до будь-яких недоліків, але зачесаний набік чубчик може стати чудовим варіантом для більшості", додав Мур.

Фото: pinterest.com

Поекспериментуйте з локонами

Тайлер Мур зазначив: "Вільні хвилі – ідеальний стиль, який додасть вашому образу молодості. Уникайте прямого волосся, оскільки воно може зістарити."

"Пряме волосся підкреслює всі недосконалості на зрілому обличчі", повторив Том Сміт. "Натомість використовуйте будь-які природні кучері або хвилі, які вам можуть знадобитися, щоб випромінювати безтурботність та молодість".

Фото: pinterest.com

Читайте також: Вдала зачіска змінює все: стиліст зі Львова показує неймовірні перевтілення жінок.

Підберіть ідеальну стрижку, якщо волосся почало випадати

Стрижка боб чудовий варіант, щоб виглядати молодшою. "Якщо у вас почало випадати волосся, підстрижіть його для максимальної густоти, а якщо у вас густе волосся, виберіть кілька довгих шарів, щоб додати об'єму", пояснив Тайлер.

Щоб обличчя виглядало молодшим, скористайтеся простим прийомом – заправляйте волосся за вухо.

Фото: pinterest.com

Зверніть увагу на багатошарові стрижки

Експерт з волосся Ніколь Петті з Milk + Blush сказала: "Хоча волосся однієї довжини може виглядати шикарно, але в кінцевому підсумку воно може зістарити вас".

Щоб надати волоссю, що почало випадати, об'єму і рухливості, попросіть свого стиліста додати легкі перисті шари по всій довжині волосся і кілька шарів, що обрамляють обличчя.

"Додавання шарів, що обрамляють обличчя, допомагає підкреслити ваші найкращі риси і може створити ілюзію більш чітких вилиць", зазначила Ніколь Петті.

Фото: pinterest.com

Асиметричні зачіски

Ніколь пояснила: "Подумайте про асиметричну стрижку, якщо вашому волоссю більше підходять короткі стрижки або стрижки середньої довжини. Асиметричні або криві стрижки допоможуть виглядати молодшою, коригуючи форму обличчя та згладжуючи різкі кути та лінії, які можуть зробити вас старшою".

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Масивні шарфи-пуховики стали трендом на зиму 2023-2024 року: фото.
  2. Тигровий манікюр став трендом листопада-2023: як виглядають модні нігті.
  3. Довгі пальта оверсайз і стьобані куртки: який верхній одяг на осінь популярний у модних блогерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима