Лайм

MOZGI до Дня Незалежності заспівали українською: це історія про світле майбутнє через призму сьогодення

У кліпі музиканти вирішили показати реальну Україну

Гурт MOZGI до Дня Незалежності України вперше заспівала рідною мовою. В YouTube та на сторінках у соцмережах музиканти презентували символічний трек "999", який назвали "присвятою Батьківщині і всім українцям, які гідні жити в кращій країні зі смачною їжею та найкрутішими дорогами".

Новий трек колективу - це певна розповідь про світле майбутнє через призму сьогодення. При цьому, як запевняють в тексті музиканти, українцям потрібно лише трохи почекати.

З метою показати різноманітність України, MOZGI зі знімальною групою проїхали кілька різних міст. Що правда, локації виявилися далекими від туристичних: Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей", Первомайський кар'єр Граніт, Слобідської ринок в Одесі, Авдіївський коксохімічний завод, дороги та СТО. Обличчям країни в кліпі виступили діти та пенсіонери, м'ясники та гірники, продавці й автослюсарі.

"У кожного з нас в серці живе своя Україна, але ми вирішили показати її справжньою, без прикрас", - пояснили цю ідею в гурті.

Відео та текст до пісні отримали активний відгук фоловерів гурту в YouTube. Музикантам подякували за ідею і закликали частіше радувати фанів українською мовою.

  • Тіна Кароль презентувала нову оригінальну пісню "вабити" і кліп на неї. Автором тексту виступила реп-виконавиця Alyona Alyona, автором музики - битмейкер JustChillBeats.
  • Засновник рейв-гурту The Prodigy Ліам Хоулетт показав в мережі перший знімок зі студії з моменту смерті соліста Кіта Флінта в березні цього року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами