Лайм

The Prodigy вперше після смерті соліста повернулися до студії: фото

Подальші плани гурту залишаються поки в секреті

Схоже, британці The Prodigy знову мають намір пошуміти. Засновник рейв-гурту Ліам Хоулетт показав в мережі перший знімок зі студії з моменту смерті соліста Кіта Флінта в березні цього року.

Радісна для фанів звістка з'явилася на особистій сторінці музиканта в Twitter. Там Хоулетт розмістив фото з апаратурою і пообіцяв вихід нових треків гурту.

"Повернулися до студії пошуміти. Новим треках Prodigy бути, буууум", - прокоментував він опублікований знімок.

Всього за кілька годин пост оцінили лайками понад 6 тис. користувачів мережі. Під знімком з'явилися захоплені коментарі шанувальників: "Так! Я знав, що ви не скисните, хлопці! Так тримати", "Чудова новина, дякую вам, хлопці", "Ну тримайся!", "Дуже чекаємо, паліть щосили".

Ніяких більше деталей про подальші плани гурту Хоулетт розкривати не став. Втім, без відповіді залишається і питання про те, хто займе місце біля мікрофона, і чи займе його взагалі.

Нагадаємо, про раптову смерть вокаліста The Prodigy Кіта Флінта стало відомо 4 березня. Про це в Instagram повідомив засновник гурту Ліам Хоулетт. Тіло музиканта знайшли в його будинку в Ессексі. Після проведення експертизи поліцейські заявили, що смерть артиста не має ознак насильства.

Незабаром після новин про смерть Флінта на офіційній сторінці The Prodigy в Instagram з'явилося ще одне повідомлення Ліама Хоулетта. Згідно з ним, Флінт наклав на себе руки. Лише в серпні цього року стало відомо, що у музиканта зібралися мільйонні борги.

  • Уважні користувачі соцмереж помітили на руці канадського репера Drake нове тату. На ньому виконавець нібито веде за собою учасників гурту The Beatles. Фанати "четвірки" лютують.
  • У 2010 році американські вчені почали вивчати геном Оззі Осборна, щоб зрозуміти, як протягом стількох років організм музиканта спрявлялся з такими дозами алкоголю і наркотиків. У це важко повірити, але ця схильність фронтмена Black Sabbath виявилася генетичною мутацією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами