RU  UA

Події

Обмін партнерами на Танцях з зірками-2019: як пройшов 7 випуск шоу

За традицією у 7 випуску шоу учасники обмінялися партнерами

Увечері 6 жовтня в ефірі каналу "1+1" пройшов 7 випуск шоу Танці з зірками-2019, який став екватором передачі. За традицією в цьому випуску всі учасники шоу одноразово обмінюються партнерами, а за його підсумками ніхто не покидає проект. Так, наприклад, першими на паркет вийшли Олена Кравець та партнер Вікторії Булітко Дмитро Дікусар.

Запрошеною ведучою на зірковому балконі цієї неділі стала поп-співачка Оля Полякова (яка не втратила можливості потролити Тіну Кароль за її латексні та атласні наряди). The Lime простежив за ходом 7 випуску шоу та відібрав 5 кращих номерів з чужими партнерами.

Вікторія Булітко та Макс Леонов. Ф'южн

Номер актриса "Дизель шоу" Вікторії Булітко став своєрідною відповіддю гумористці Олені Кравець, яка в 7 випуску Танців з зірками-2019 виступила з її партнером. На паркет проекту Булітко вийшла з Максом Леоновим, для особливого ефіру пара підготувала бадьорий ф'южн. І нехай він отримав не вищий бал від суддів (21 з 30-ти можливих), підготувалися учасники вельми непогано.

Ксенія Мішина та Ліза Дружиніна. Жіноче танго

Так як обмін партнерами відбувався рандомно, вперше на проекті Танці з зірками-2019 танцювали дві учасниці. Жіноче танго глядачам представили Ксенія Мішина та Ліза Дружиніна. Ідея виявилася вельми вдалою, танець пари - доволі ефектним. Глядачі оцінили номер бурхливими оваціями, а судді - 28 балами з 30-ти можливих. І, як ви може здогадатися, був у 7 випуску і танець двох чоловіків. Про це далі.

Данель Салем і Олена Шоптенко. Пасодобль

Одним з найбільш недооцінених учасників Танців з зірками-2019 суддя Франсиско Гомес назвав Даніеля Салема. У 7 випуску телеведучий вийшов на паркет з "легендою танцювального проекту" Оленою Шоптенко. Під хіт You Should See Me In A Crown співачки Біллі Айлиш пара виконала граціозний пасодобль і отримала одну з найвищих оцінок - 28 балів.

Людмила Барбір і Женя Кот. Ча-ча-ча

Фаворити проекту Людмила Барбір та Женя Кот виявилися на цей раз партнерами, і ця ідея обернулася одним з найсильніших номерів 7 випуску. На паркеті Танців з зірками-2019 пара виступила з бадьорим ча-ча-ча, який судді також оцінили у 28 балів.

Володимир Остапчук та Олександр Прохоров. Чоловічий пасодобль

Ну і так як глядачі 7 випуску бачили жіноче танго, під кінець вечора стало відомо і про чоловічий номер, чоловічий пасодобль, виконати який взялися Володимир Остапчук та Олександр Прохоров. Танок двох танцюристів виглядав як бій чоловіків за корону Катерини Кухар і вельми вразив суддів та глядачів. Він же приніс партнерам 28 балів з 30-ти.

Хто в зоні ризику і як за підсумками 7 випуску виглядала турнірна таблиця

За підсумками 7 випуску Танців з зірками-2019 в зоні ризику опинилися дві пари: Михайло Кукуюк і Ліза Дружиніна, Олена Кравець і Макс Леонов. З двох проект покинула б друга пара. Але завдяки тому, що цієї неділі на шоу святкували екватор, ці учасники продовжать участь і вийдуть на паркет наступної неділі, 13 жовтня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Певица Светлана Лобода исполнила Щедрик Леонтовича с 100 украинских латвийских детей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

В Киеве на Террасе River Mall пройдет премьера культового спектакля Здравствуйте я ваша тетушка с Алексеем Вертинским

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Спивоче поле откроется Магический сад – парк со сказочными героями, цветочными инсталляциями и яркими фотозонами