Лайм

Попереду важкі часи: Ада Роговцева звернулася до українських військових

Актриса театру та кіно привітала військових із прийдешнім Днем захисника України

Попереду українських військових чекають важкі часи - повернувшись до мирного життя, їм належить навчитися прощати тих, хто не знає, через що їм довелося пройти. Про це в своєму зверненні до військових згадала актриса театру та кіно Ада Роговцева, яка привітала захисників України з прийдешнім професійним святом.

"У вас ще попереду важкі часи, коли треба повернутися додому і мати мудрість у тому, щоб прощати тих, хто не знає, що ви бачили, крізь що ви пройшли, який це страх, бруд, кров, - війна. Ви це знаєте, тому будьте до нас поблажливими, адже дуже багато з нас навіть не замислюються над тим, як ви воюєте, рятуєте один одного, захищаєте нашу вітчизну", - зазначила вона.

У своєму привітанні актриса також підкреслила, що всі українці повинні бути сьогодні захисниками своєї країни: "В Україні ми всі маємо бути захисниками нашої Батьківщини. З 2014-го року їжджу з колегами до наших військових, і де б ми не були, де б не виступали - це дуже потрібно. Людям треба тепло, щире слово, щоб їх обійняли, подивилися уважно в очі. Вони мають відчути, що за них моляться. Це основна наша робота, і я вдячна долі, що мені Господь дав сили, жити, бачити, відчувати, любити. Я вас всіх дуже люблю!"

Сьогодні актриса знімається в телесеріалі "Сага" каналу "Україна", з майданчика якого і передала вітання українським військовим. Нагадаємо, День захисника України святкується 14 жовтня. Цього року свято припадає на понеділок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами