Лайм

Учасниця Х-фактора порушила правила і залишилася на шоу всупереч рішенню суддів

У тренувальному таборі шоу розгорнулася перша серйозна драма

9 листопада в 9 випуску вокального шоу "Х-фактор-10" глядачам показали перші випробування тренувального табору. Багато хто з учасників вибув з проекту після конкурсу, в якому їм довелося співати без супроводу музики, стоячи за ширмою. У їх числі опинилася Поліна, яка відмовилася змиритися з програшем.

"Є хоч якийсь шанс ще?" - запитала вона зі сльозами, але судді відмовилися відправити її в наступний тур "Суперхіти під акомпанемент рояля".

"На жаль, цей шанс був тільки що, і ви ним не скористалися, - відповів Ігор Кондратюк. - Ми вам сказали все, що хотіли".

"Моя сім'я в мене вірить. Вона мене сюди відправила, і я не зробила так, щоб залишитися. Я готова зробити все, - розповіла дівчина за лаштунками. - Я все життя хотіла стати співачкою, і на цьому етапі я не можу відмовитися. Вже взагалі ніяк".

Замість того, щоб їхати додому, всупереч всім правилам і заборонам, Поліна залишилася в тренувальному таборі. Вона ночувала на знімальному майданчику, щоб наступного дня виступити перед суддями ще раз.

"Звичайно страшно. Але ти переступаєш через свій страх, забобони, через правила. Ці всі думки про те, що це неповага до інших людей. Потім ти копаєшся в своїй голові і розумієш: друзі, якщо ви вважаєте, що гідні, залишайтеся, давайте разом ночувати", - пояснила вона своє рішення.

Поліна не могла вільно обрати пісню для наступного туру, і повноцінно не репетирувала з акомпаніатором Євгеном Хмарою. Появу дівчини на сцені судді сприйняли негативно.

"Ви не подумайте, я поважаю вашу думку. Я залишилася зробити щось, що, можливо, змінить вашу думку", - сказала вона.

"Є люди, яким ми говоримо до побачення, і працюємо з іншими. Якщо ви будете постійно залишатися, то вас можна відразу оголосити переможницею 10 сезону, тому що ви тупо не підете", - дорікнув Кондратюк.

"Ми вже прийняли рішення", - нагадала Настя Каменських.

Чи змогла дівчина виступити на шоу і змінити думку суддів? Питання відкрите: в кращих традиціях серіалів, 9 випуск 10 сезону "Х-фактора" закінчився на найбільш напруженому моменті (на відео - з 35:17).

  • На фінальному кастингу "Х-фактора-10" з'явилася дочка народної артистки і зірка 90-х. Якщо ви пропустили 8 випуск шоу, найцікавіші його моменти можна побачити в нашому огляді.
  • Раніше учасником "Х-фактора" став Віктор Павлик та його син Олександр. Ось, як на їхній сімейний виступ відреагували судді.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Х-Фактор 10

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами