Лайм

Х-фактор 10: як пройшов перший прямий ефір і хто покинув шоу

У 12 випуску проект покинули відразу 4 учасники

30 листопада на каналі СТБ стартували прямі ефіри вокального шоу "Х-фактор-10", куди пройшли 12 вокалістів, які подолали всі етапи відбору на кастингах і в тренувальному таборі.

Нагадаємо, що кожен тренер вибрав по три учасники. Так, в 10 сезоні суддівські команди виглядають так:

Ігор Кондратюк, категорія "Дівчата": Еліна Іващенко, Марія Стопник, Юлія Бордунова.

Оля Полякова, категорія "Старше 30-ти": Людмила Базелюк, Георгій Колдун, Анна Іваниця.

Настя Каменських, категорія "Хлопці": Артем Забєлін, Антон Вельбой, Юрій Каналош.

Андрій Данилко, категорія "Гурти": дует "Чудові", FURMAN TRASH POLKA band, Romax.

Перший прямий ефір був приурочений суперхітом. А головною новиною вечора стало повернення Андрія Данилка. Великим здивуванням стало те, що з проекту пішов не один учасник, а відразу чотири. Як пройшов 12 випуск "Х-фактора-10" і хто покинув шоу - дізнайтеся в нашому матеріалі.

Відкрила прямий ефір військовослужбовець Юлія Бордунова. Перед виходом на сцену наставник дівчини Ігор Кондратюк повідомив радісну новину - Юля чекає дитину. Учасниця з'явилася перед глядачами з животиком і з піснею Насті Каменських - "Обіцяю".

Оля Полякова зазначила, що вагітність змінила Юлю, і вона з воїна перетворилася в тендітну і ніжну дівчину.

Другим на сцену вийшов підопічний Олі Полякової Георгій Колдун. Вокаліст виконав суперхіт Валерія Меладзе - "Як ти красива сьогодні", а також відповів на головне питання прихильниць про те, чи вільно його серце. "Я не одружений, але у мене є дівчина", - зізнався Колдун.

Під номером три вийшла група "Чудові", яка народилася на проекті. Під час другого випробування тренувального табору члени журі вирішили піти на експеримент і запропонували двом різним учасникам співати в дуеті. Судді покликали Богдана Травінського і Аеліту Аверман і поставили перед вибором: дует або повернення додому. Молоді артисти вирішили спробувати.

Для прямого ефіру пара обрала пісню Señorita канадського співака Shawn Mendes.

Співоча няня Людмила Базелюк вийшла на сцену в яскравій сукні-вишиванці і з віночком на голові. Жінка виконала хіт Олега Винника - "Вовчиця" в новому аранжуванні. Судді похвалили учасницю за виступ, вони назвали виконання душевним і чуттєвим. "Мені дуже сподобалася інтерпретація саме ваша, тому що вона була така ніжна. Ви її заспівали по-доброму, по-теплому, по-українськи", - сказала Настя Каменських.

Підопічний Насті Каменських Артем Забєлін виступив під п'ятим номером. Хлопець запалив публіку хітом гурту "Гриби" - "Между нами тает лед". Судді були в захваті від номера. "Ви як ніби гість концерту. У мене сьогодні не було відчуття, що потрібно щось оцінювати. Це було дуже добре", - сказав Данилко.

Учасниця з ефектною зовнішністю Анна Іваниця підготувала для першого прямого ефіру трек Siren song епатажної виконавиці MARUV. Кондратюк розкритикував вибір пісні, а ось Данилко виступ сподобався. Наставниця вокалістки Оля Полякова похвалила дівчину і назвала її готовою артисткою.

Сьомими вийшли музиканти з колективу FURMAN TRASH POLKA band. Вони виконали пісню бразильського співака Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego. Учасники запалили не тільки публіку в залі, а й підняли з крісел Настю Каменських і Олю Полякову.

17-річна Еліна Іващенко в першому прямому ефірі "Х-фактора-10" заспівала безсмертну пісню Віктора Цоя "Кукушка". В ході випуску також стало відомо, що вокалістка готується взяти участь у Національному відборі на Євробачення-2020 і навіть написала для цього пісню.

Після виступу Еліни судді сказали, що дівчині не підходить "агресивна" пісня, але відзначили, що із завданням вона впоралася.

Улюбленець Ігоря Кондратюка Юрій Каналош вийшов на сцену з піснею Stay With Me. Настя Каменських сказала, що її підопічний виступив краще, ніж на репетиції, але йому потрібно ще розкриватися. Андрій Данилко відзначив, що хлопцю потрібно знайти якусь фішку, яка зробила б його впізнаваним.

Підопічні Андрія Данилка гурт ROMAX заспівав запальну пісню "Найкращий день", яку виконують Потап і Олег Винник. Насті Каменських дуже сподобався виступ хлопців.

Антон Вельбой з команди Насті Каменських вийшов на сцену передостаннім. Він виконав пісню гурту "Ляпіс Трубецькой" - "В платье белом". Судді знову відзначили артистизм і харизму хлопця.

Закрила перший прямий ефір Марія Ступник. Дівчина чуттєво виконала хіт I Believe I Can Fly. "Це було дуже круто, - сказав Данилко. - Ви реально красуня, вас камера обожнює. Але я вам бажаю знайти себе". А Полякова заявила, що пісні "для діви" їй співати ще занадто рано.

Так, за підсумками глядацького голосування і рішення суддів проект покинули: дует "Чудові", Юлія Бордунова, Юрій Каналош і Людмила Базелюк. Таким чином в кожній команді залишилося по два учасники.

  • Тим, хто пропустив 10 випуск Х-фактора 10, варто побачити його найцікавіші виступи. У другому випробування тренувального табору глядачів чекав несподіваний дует.
  • Учасниця "Х-фактора" Поліна Кьюзи порушила правила і залишилася в шоу всупереч рішенню суддів. Дівчина потай заночувала за лаштунками і підготувала пісню для другого випробування.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами