Лайм

"Живий Кен" з Бразилії став жінкою - каже, в душі він завжди був Барбі (фото)

Тепер чоловік просить називати його Родді

Бразилець Родріго Альвес, більше відомий на телебаченні і сторінках таблоїдів як "живий Кен" остаточно вирішив стати жінкою. За словами 36-річного чоловіка, незважаючи на популярність його образу, всередині він завжди відчував себе не Кеном, а його подружкою Барбі.

У бесіді з Mirror Альвес розповів, що в образі жінки живе вже кілька місяців. Позаду маса пластичних операцій, але для досягнення свого ідеалу йому доведеться перенести ще багато.

Фото: mirror.co.uk

"Всі знають мене як Кена, але я завжди відчував себе Барбі", - зізнався Альвес. Тепер чоловік просить називати його Родді і звертатися до нього виключно як до жінки.

"Мені все це подобається: походи по салонах краси, манікюр, брови та вії. Обожнюю купувати сукні та високі підбори, носити сексуальну нижню білизну", - продовжила Родді.

Фото: mirror.co.uk

Фото: mirror.co.uk

Останнім часом їй активно колять жіночі гормони і вона вже носить бюстгальтер розміру D. Тепер колишній Кен може похвалитися довгим світлим локонами і помітними змінами обличчя. Наступного року Родді сподівається завершити фінальних етап своєї трансформації, яким стане операція зі зміни статі. На поточний момент планується установка імплантатів у груди, пластичні операції на обличчі, видалення яблука Адама і статевих органів чоловіка.

  • Раніше екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Міша Романова (Наталія Могиленець) вперше розповіла, як ледь не втратила дитину через пластику грудей.
  • Солістка популярного українського дуету "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фанатами архівними знімками, на яких вона зображена до того, як зважилася на зміни в зовнішності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами