Лайм

Оззі Осборн випустив спільний трек з Елтоном Джоном - фани розчули в ньому прощання

У 2020 році 71-річний "принц пітьми" випустить свій дванадцятий студійний альбом

71-річний Оззі Осборн випустив новий трек Ordinary Man, у записі якого взяв участь його давній друг Елтон Джон. Пісня також увійде до трек-листа його однойменного дванадцятого альбому, який вийде вже цього року на лейблі Epic Records.

Все б нічого, от тільки в тексті балади шанувальники "принца пітьми" розчули слова прощання. Оззі збирається на спокій, визнає помилки минулого і пояснює все це великим небажанням померти простою пересічною людиною.

Наскільки відомо, робота над новим альбомом проходила в Лос-Анджелесі. У записі диска взяли участь гітарист та продюсер Ендрю Уотт, басист Guns N'Roses Дафф Маккаган і барабанщик Red Hot Chili Peppers Чед Сміт. Знаменитий гітарист Осборна Закк Уайлд, про можливе повернення якого говорили в ЗМІ, в записі Ordinary Man участі не брав.

У жовтні 70-річному Оззі довелося відкласти ряд запланованих виступів через проблеми зі здоров'ям. Європейська частина його турне No More Tours 2 була перенесена на першу половину 2021 року, а дати для Північної Америки були відсунуті на травень 2020-го.

  • У листопаді минулого року Оззі Осборн представив перший сингл з нового альбому Under The Graveyard. Пісня стала його першою за останні дев'ять з гаком років.
  • Читайте також на theLime, як в уряді Британії випадково оприлюднили особисту інформацію сотень знаменитостей, включаючи навіть адреси їх проживання. До числа згаданих селебріті увійшли співак Елтон Джон, режисер Сем Мендес, виконавиця Олівія Ньютон-Джон та інші.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами