Лайм

Задоволена Меган Маркл з'явилася на публіці після галасу в королівстві - ні, не за стійкою МакДональдз

Ось чим дружина принца Гаррі займається в Канаді

Поки королівська родина обговорювала за закритими дверима Букінгемського палацу рішення принца Гаррі та його дружини скласти свої монарші повноваження, сама Меган Маркл перебувала в Канаді і не брала участь в переговорах. У цей час, як стало відомо пізніше, герцогиня Сассекська у Ванкувері приділяла увагу питанням благодійності.

У мережі з'явилося фото Маган в місцевому жіночому центрі Downtown Eastside, який надає допомогу нужденним жінкам та дітям. Журналісти одразу ж нарекли його "першим фото Меган Маркл після виходу з королівської родини". На щастя, знімок виявився зробленим не за стійкою ресторанів "МакДональдз" чи "Бургер Кінг", про що досі жартують у соцмережах. Адже на які гроші має намір тепер жити подружжя - досі незрозуміло.

Фото: twitter.com

Про візит Меган Маркл у жіночий центр повідомила одна з його співробітниць. Спільне фото герцогині з його співробітниками з'явилося у Twitter: "Подивіться, з ким ми сьогодні пили чай! Герцогиня Сассекська Меган Маркл відвідала нас, щоб обговорити питання, які стосуються жінок у суспільстві", - зазначила автор поста.

Користувачі соцмережі звернули увагу, як просто одягнена дружина принца Гаррі, і якою щасливою вона виглядає на фото. З подальших коментарів під знімком стало відомо, що зустріч Меган Маркл з жінками була жвавою і теплою. Герцогиня активно цікавилася потребами жінок і поточними проблемами у Ванкувері.

Що ж стосується жартів у соцмережах, цього тижня мережа ресторанів швидкого харчування "Бургер Кінг" запропонував принцу Гаррі та Меган Маркл роботу в їх команді. Таким чином там зголосилася допомогти герцогу та герцогині стати фінансово незалежними. На цю ж тему з'явилося безліч мемів.

  • Читайте також на the Lime, чому близькі Меган Маркл засудили її рішення почати незалежне життя. Батько та зведена сестра не підтримали вибір герцога та герцогині Сассекських.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами