Лайм

Ассоль представила пісню, з якою виступить на Нацвідборі на Євробачення-2020: відео

Співачка виступить у першому півфіналі під номером 8

У п'ятницю, 31 січня, українська співачка Assol (Катя Гуменюк) презентувала трек Save It, з яким побореться за право представляти нашу країну на Євробаченні-2020 на Роттердамі (Нідерланди).

За словами вокалістки, Save It - не просто чергова пісня для конкурсу, вона має важливе соціальне значення. Її головний меседж - "почни з себе, щоб допомогти світу".

"Зараз як ніколи гостро стоїть проблема того, що люди не бережуть планету, на якій живуть. Є ризик, що ми - останнє покоління, яке може щось змінити. Ця пісня народилася в найправильніший момент, і я подумала, що зобов'язана показати її на "Євробаченні", розповісти про це! Моя пісня не просто про глобальні проблеми - вона про нас", - розповідає Assol.

Каті Гуменюк 25 років. Вокалом майбутня зірка стала займатися в три роки, а в семирічному віці дебютувала на великій сцені під творчим іменем Ассоль. Після закінчення школи Катя поїхала вчитися до Англії. У 2016 році вона отримала диплом юриста і через рік вступила до магістратури за спеціальністю "Готельний та туристичний менеджмент".

Гуменюк брала участь в шостому сезоні вокального шоу "Голос країни". На проекті Катя була підопічною Потапа, а після "крадіжки" потрапила в команду Івана Дорна.

В кінці 2019 співачка заявила, що тепер виступатиме під новим ім'ям - katya, але пізніше вирішила знову повернутися до більш впізнаваного псевдоніму.

"Ім'я Assol - не просто псевдонім, а вже як друге ім'я для мене. Я до нього приросла давно, і таке рішення було прийнято, тому що на "Євробачення" повинен їхати артист, у якого велика цікава біографія, своя історія. У Assol ця історія є, і я дуже пишаюся цим. Мені дуже приємно, що ми провели такий ребрендинг імені і вдихнули в нього нове життя", - пояснила своє рішення Катя "КП"в Україні".

Assol виступить в першому півфіналі Національного відбору на Євробачення-2020 , який відбудеться вже настопної суботи, 8 лютого. Своїм виступом дівчина закриє прямий ефір.

  • Раніше свої конкурсні пісні представили український співак David Axelrod (Девід Аксельрод) і переможець 4 сезону вокального шоу "Х-фактор" Олександр Порядінскій.
  • Не розібралися, хто такі [O], FO SHO, GO-A і що вони співають. Тут ми розповідаємо головне про 16 учасників Національного відбору на Євробачення-2020 року, а також слухаємо їх хіти.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами