Лайм

Як пройшла третя церемонія троянд проекту Холостяк-10 і хто покинув шоу

Проект покинули відразу 3 учасниці

20 березня на телеканалі СТБ вийшов третій випуск десятого сезону романтичного реаліті "Холостяк". На цьому тижні проект покинули відразу три учасниці.

З 21-річною Даною головний герой попрощався ще до церемонії троянд. Дівчина працює масажистом-реабілітологом і є однією з найбільш затребуваних в своєму рідному місті - Дніпрі. Максу стало цікаво, як в такому юному віці Дані вдалося досягти такого успіху. Комі того, для холостяка неприйнятний такий вид діяльності. Він також згадав першу вечірку, де учасниця розділа його, щоб зробити масаж. Макс вирішив, що Дана зможе так вчинити і з будь-яким іншим чоловіком, і відправив її додому.

Фото: СТБ

Під час церемонії троянда не дісталося ще двом дівчатам. 25-річна Олена раніше говорила, що не готова довіритися Максу. Той довго думав і в результаті вирішив відпустити дівчину додому. "Але якщо ти сама не готова і не хочеш мені довіритися, то я в цьому випадку безсилий", - сказав холостяк.

Фото: СТБ

Третьою учасницею, яка покинула шоу, стала 26-річна Аня. Під час церемонії головний герой запросив дівчину на тет. В ході спілкування з'ясувалося, що учасниця мріє стати співачкою, але в силу ряду обставин працює юристом. Холостяк вирішив, що йому не підходить дівчина і вирішив з нею попрощатися. "Не зраджуй своїй мрії", - додав він і провів Анну до авто.

Фото: СТБ

  • Нагадаємо, що на другому тижні "Холостяк-10" покинули теж три учасниці. З однієї з дівчат Макс Михайлюк попрощався ще під час першого групового побачення.
  • Дивіться також на theLime, як пройшов перший випуск "Холостяка-10" На вечірку приїхали 25 абсолютно різних дівчат, які намагалися вразити героя різними способами. Макс вибрав 16 красунь, які й стали учасницями шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами