Лайм

На "Голосі країни" пройшов грандіозний фінал: дивимося кращі виступи і номер переможця

Ми подивилися фінал вокального шоу і обрали п'ять кращих номерів вечора

Увечері 26 квітня на каналі "1+1" пройшов довгоочікуваний фінал вокального шоу Голос країни-10, продюсери якого знайшли спосіб визначити переможця всупереч карантину. Заключні вокальні бої пройшли в унікальному діджитал-форматі, з дистанційною участю зіркових тренерів і тисяч глядачів.

Переможцем ювілейного сезону шоу став підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин, який виступив на діджитал-сцені "Голосу країни" зі зворушливою піснею "Цвіте черешня", присвяченій матері. Дивимося далі на сторінці кращі виступи вечора і, звичайно ж, номер фаворита.

Фото: канал "1 + 1"

Сергій Асафатов (команда MONATIK'а)

Підопічний Діми Монатика цього вечора отримав лише схвальні коментарі. При цьому як від свого наставника, так і його колег по кріслах. Сергій Асафатов виступив у програмі фіналу з оригінальним кавером на пісню "Кішка" гурту "Океан Ельзи", яку виконав під відомий риф The White Stripes.

Індіра Едільбаєва (команда Дана Балана)

Краща, як зазначають глядачі в YouTube, представниця команди Дана Балана підкорила глядачів фіналу бездоганним кавером на трек свого наставника "До утра". Незабаром після виступу номер Індіри Едільбаєвої став лідером на відеохостингу за кількістю лайків і позитивних коментарів. І не дарма.

Ерлан Баібазаров (команда Потапа і Насті Каменських)

Здавалося б, невже сьогодні ще можна когось вразити кавером на хіт Wicked Game? Підопічному Потапа й Насті Каменських це вдалося. Ерлан Баібазаров надав каверу, колись записаному гуртом HIM, своєрідної енергетики, чим заслужив високі оцінки зіркових тренерів.

Катерина Степура та Максим Перепелиця (команда Потапа і Насті Каменських)

Дует Катерини Степури і Максима Перепелиці підготував для фіналу Голосу країни-10 яскравий кавер на хіт 4 minutes, виконаний раніше Мадонною спільно з Джастіном Тімберлейком та репером Timbaland'ом. Пара подарувала глядачами і тренерам безмежний заряд енергії, який повернувся до них у формі виключно позитивних коментарів.

Переможець шоу Голос країни-10 Роман Сасанчин (команда Тіни Кароль)

У програмі фіналу кожен з учасників шоу виконав по дві пісні. Другою стала та, з якою вокалісти проходили етапи "сліпих прослуховувань". Так Роман спершу виступив з не за віком сильної піснею "Цвіте черешня".

Трек приніс вокалісту місце в суперфіналі, після чого Роман повернувся на сцену зі знаковою для нього Luna Tu. Пісня принесла молодому артистові не тільки участь в ювілейному сезоні, але й впевнену перемогу в його фіналі.

  • Читайте також на theLime, як глядачі шоу Голос країни потрапили на гачок піарників і повірили в історію з таємним романом Тіни Кароль і Дана Балана.
  • Раніше в одному з випусків вокального шоу мама Дана Балан познайомилася з Тіною Кароль та виконала на сцені весільну пісню, чим лише підігріла чутки про закулісні інтриги.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами