Лайм

Ілон Маску та співачці Граймс доведеться придумати сину інше ім'я. Їх варіант виявився поза законом

Офіційне ім'я дитини не може складатися з ельфійських лігатур та цифр

Поки фоловери Ілона Маска та співачки Граймс продовжують будувати теорії навколо того, як все ж вимовляти незвичайне ім'я їхнього сина, батькам доведеться підшукати офіційну альтернативу. Адже виявилося, що вигадане раніше ім'я X Æ A-12 незаконне в Каліфорнії, де народився і проживає малюк.

Відповідно до законів штату, при реєстрації дитини батьки можуть використовувати лише 26 букв англійського алфавіту, дефіси та апострофи. При цьому цифри, емодзі та інші символи використовувати заборонено, пише People.

Джерело припускає і такий варіант, що батьки цілком можуть вписати ім'я X Æ A-12 до реєстраційної карти, але через деякий час родина все одно отримає відмову з проханням надати нову інформацію, відповідну до закону штату.

Звісно, ніхто не заборонить Маску та Граймс вдома називати дитину так, як їм заманеться. Але в документах хлопчика, швидше за все, буде вказано інше ім'я.

Як розшифровується ім'я X Æ A-12?

На розшифровку імені, яким так заінтригував своїх підписників Маск, користувачам соцмереж знадобилася доба. Згідно з останніми версіями та підказкам Граймс, X - є невідомою змінною, лігатура Æ (ash) - штучним інтелектом / коханням ельфійською мовою, а A-12 - відсилкою до улюбленого літака винахідника та співачки, розвідника Lockheed A-12 ("Архангела").

Таким чином користувачі Reddit припускають, що ім'я дитини вимовляється як "Саша" або "Саша Архангел" (якщо скласти "Ікс", "Еш" та "А" з A-12). Згідно ще з однією популярною версією, хлопчика звуть Ікс Еш Архангел. Самі ж батьки ці припущення ніяк не коментують.

  • Раніше у відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера
  • Тим часом 71-річна мати Ілона Маска пройшлася домашнім "подіумом" під пісню його дівчини. Схоже, Граймс відмінно ладнає з бабусею свого сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами