Лайм

Whoosh! Група Deep Purple випустила свій 21 альбом: що кажуть критики і фани

Новий лонгплей батьків хард-року хвалять за "несучасність"

7 серпня група Deep Purple випустили свій 21-й лонгплей Whoosh! Альбом, записаний з продюсером Бобом Езріном, включає 13 композицій, які порадують шанувальників фірмовим звучанням і драйвом 70-х.

"Альбомом, ймовірно, задовольнить більшу частину відданих фанатів англійської групи, - пише музичний критик видання Blabbermouth. - Як це було з недавніми альбомами Deep Purple, "Whoosh!" Має явну схильність до блюзу. Час не сповільнив Deep Purple ні на йоту - принаймні, поки. Нам пощастило, що творці важкої музики все ще продовжують грати на найвищому рівні".

"Whoosh!" - не просто свідчення стійкості Deep Purple, але, можливо, один з найвеселіших альбомів року. - пише журнал NME. - Він зовсім не йде в ногу з часом, і це якраз те, що нам потрібно, щоб пережити один з гірших років на нашій пам'яті".

"Знімаю капелюха перед Бобом Езріном і групою, це ще один крок вперед - музика без обмежень і тиску. Deep Purple веселяться, і це чутно", - підтверджує оглядач Louder Sound, відзначаючи цілісне звучання альбому при наявності контрастних фанкових, блюзових і рок-н -рольних мотивів.

Починаючи з березня 2020 року Deep Purple випустили три сингли з "Whoosh!", тому шанувальники з нетерпінням чекали виходу альбому. "Радує, що через стільки років вони не втрачають своє фірмове звучання", - пишуть вони. - "Не підчкачали, старигани! Відразу відчувається - є драйв". "Не можу повірити, наскільки хороший цей звук. Група знаходиться на піку форми, з чудовими піснями і шикарним продюсуванням".

  • Канадський хітмейкер The Weeknd таки випустив новий альбом After Hours, якого так чекали його фани. Схоже, диску будуть дуже раді шанувальники "класичного" тонкоголосого виконання артиста.
  • Новим диском порадували фанів і епатажні Die Antwoord. Що правда, альбом House of Zef може стати їх останнім. У всякому разі, про плани випустити останню платівку пара неодноразово згадувала раніше в своїх інтерв'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами