Лайм

Кажуть, в сюжеті "Форсажу-9" знову з'явиться персонаж Пола Вокера: ось що про це відомо

У мережі з'явився інтригуючий пост актора Віна Дизеля

Фани серії екшенів "Форсаж" активно обговорюють у соцмережах повернення до сюжету дев'ятої частини фільму Брайана О'Коннора, головного героя франшизи, якого аж до своєї трагічної загибелі у ДТП грав актор Пол Вокер.

Як стало відомо незабаром після смерті актора в 2013 році, дозняти деякі сцени сьомої частини "Форсажа" знімальній групі допоміг його рідний брат Коді Вокер. І ось у минулі вихідні він знову засвітився на майданчику разом з Віном Дізелем, який поспішив опублікувати в Instagram вельми неоднозначний пост.

"Кожного разу, коли Коді приходить на знімальний майданчик, відбувається щось особливе. Завжди змушував Пабло [прізвисько Пола] пишатися собою", - зазначив актор.

Пост Дізеля та аналогічне фото в профілі Коді Вокера одразу ж розцінили як спойлер. Пригадали фани екшену і недавнє інтерв'ю, у якому Коді заявив, що мова йде про "Форсажі", а в ньому "можливо все".

Варто зазначити, що ні Коді Вокер, ні Вин Дізель не робили ніяких офіційних заяв, без відповіді залишилися і сотні питань в Instagram. При цьому уважні фани також звернули увагу на те, що в дев'яту частину фільму вперше за кілька років повернеться Джордана Брюстер, яка зіграла раніше кохану Брайана О'Коннора на ім'я Міа.

Компанію акторці та Віну Дізелю складуть Мішель Родрігес, Наталі Еманнуель, Тайріз Гібсон, Шарліз Терон, Хелен Міррен, зірка "Токійського дріфту" Лукас Блек та Джон Сіна. Дев'ята частина "Форсажу" все ще активно знімається, а її реліз заплановано на травень 2020 року.


Пол Вокер з братами Коді (зліва) та Калебом Майклом (праворуч)

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї