Лайм

Загадковий пост Джоан Роулінг спантеличив фанатів: чи варто чекати новий фільм про Гаррі Поттера

Творець "Гаррі Поттера" дражнить шанувальників у Твіттері

Джоан Роулінг демонструє майстерність інтриги не тільки на сторінках своїх детективних романів, але і в соціальних мережах. Новий пост письменниці в Twitter змусив фанатів припустити, що п'єса "Гаррі Поттер і прокляте дитя" може отримати кіноадаптацію.

"Іноді темрява приходить з несподіваних місць #HarryPotter #CursedChild", - написала Роулінг. Пост вона доповнила зображенням Чорної мітки - символу послідовників Волдеморта, який наноситься на шкіру і використовується як спосіб комунікації і залякування.

Шанувальники Роулінг негайно кинулися міркувати, що все це може означати. Найбільш хвилюючим і бажаним припущенням стало те, що Warner Bros. могли отримати права на постановку п'єси, або планувати її адаптацію у вигляді фільму.

Представники "Проклятого дитя" на Бродвеї в коментарі Entertainment Weekly кажуть, що ці спекуляції далекі від істини.

"Ми можемо підтвердити, що ці чутки абсолютно неправдиві, - йдеться в повідомленні. - Warner Bros. завжди був цінним партнером "Проклятого дитя" з моменту його створення, але їхня роль не змінилася".

Pottermore, офіційний фан-сайт Гаррі Поттера, відомий як "цифрове серце чарівного світу", також швидко розвіяв чутки про фільми.

"Прокляте дитя чекає щось захоплююче, але це не фільм", - йдеться на сторінці Pottermore в Twitter. Тим часом фанати все ще чекають відповідей на питання про те, який чарівний сюрприз може їх очікувати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї