Лайм

Зірка фільму "Аквамен" зіграє головну роль в "Матриці 4"

Актор приєднається до Нео і Трініті, але, схоже, не в ролі Морфеуса

Американський актор Ях'я Абдул-Матін II, який зіграв лиходія Чорна Манта в фільмі "Аквамен", отримав одну з головних ролей в четвертій частині "Матриці". Видання Variety повідомляє, що режисер Лана Вачовскі особисто запросила його приєднатися до Кіану Рівза і Керрі-Енн Мосс.

У серпні Warner Bros. офіційно оголосили про зйомки фільму "Матриця 4". Написання сценарію взяли на себе Лана Вачовскі, Олександр Хемон і Девід Мітчелл, Рівз і Мосс повернулися до ролей Нео і Трініті, а Warner Bros. Pictures і Village Roadshow Pictures зайнялися виробництвом і розповсюдженням фільму по всьому світу. Очікується, що робочий процес буде запущений на початку 2020 року.

Деталі сюжету "Матриці 4" наразі невідомі. Ходять чутки, що у фільмі може з'явитися молодий Морфеус, але джерела, близькі до виробництва фільму, не підтверджують, що Абдул-Матін візьме на себе партію Лоуренса Фішберна.

33-річний Абудл-Матін, крім ролі Чорної Манти в супергеройському "Аквамені", також відомий за фільмами "Рятувальники Малібу" (2017), "Найвеличніший шоумен" (2017) і "Ми" (2019). Також він виконав головну роль в епізоді "Стрибок гадюки" п'ятого сезону серіалу "Чорне дзеркало".

Кар'єра актора йде в гору: серед його майбутніх проектів - серіал HBO "Хранителі" і головна роль в хоррорі "Кендімен" Джордана Піла, вихід якого запланований на 2020 рік.

Три попередні фільми "Матриця" разом заробили більше 1,6 мільярдів доларів у світовому прокаті. Всі вони були написані і зняті Ланою і її сестрою Лілі Вачовські. Відомо, що Лілі відмовилася від участі в продовженні науково-фантастичної франшизи через зйомки серіалу "Незавершена робота", але підтримала наміри сестри воскресити "Матрицю".

  • Раніше шанувальників "Джона Уіка" порадували новиною про майбутній спін-офф "Балерина". Фільм, присвячений жінці-кілеру, спродюсує Кіану Рівз
  • Напередодні прем'єри фільму El Camino автор серіалу "Пуститися берега" відповів на головне питання фанатів: чи живий Уолтер Уайт?

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї