Лайм

Він Дізель розсекретив запрошену зірку в новому "Форсажі", ось тільки фани не в захваті

Знаменитість підписала контракт з Universal та зіграє у бойовику невелику роль

Відома своїм скандальним іміджем виконавиця Cardi B з'явиться у дев'ятій частині екшену "Форсаж" (Fast & Furious 9). Ім'я запрошеної знаменитості на особистій сторінці в Instagram розсекретив Він Дізель.

Актор, який традиційно виконає одну з головних ролей в бойовику, записав коротке відео, на якому розповів про підсумки 86 дня зйомок. В кадрі з ним з'явилася і Cardi B. Якщо Дізель розраховував порадувати фанів "Форсажу", то цей план з тріском провалився.

Як дізнався незабаром Deadline, Cardi B дійсно отримала невелику роль в касовому екшені. Кого саме зіграє знаменитість, поки не відомо. Проте шанувальників "Форсажу" ця новина анітрохи не втішила - під постом Дизеля посипалися обурення:

"Cardi B? Ви серйозно?", "Ну чому саме вона?", "Надивились", "От правда не хочу на неї дивитися в цьому фільмі", "Більше нікого запросити, правда?" - обурилися в коментарях.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Last day in the UK! Pa mi Gente ... # Fast92020 #Fatherhood

Публікація від Vin Diesel (@vindiesel)

Примітно, що це не перша роль Cardi B в кіно. Дебют знаменитості на екрані відбувся в картині "Стриптизерки" з Дженніфер Лопес. Тепер же виконавиця підписала новий контракт з Universal.

При цьому, як пише джерело, крім Cardi B до проекту приєднається латинська поп-зірка Ozuna - співачка з'явиться в кадрі, а також візьме участь в записі саундтрека. Чи буде брати участь Cardi B в музичному складі бойовика, поки не відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї