Лайм

Творець "Чорнобиля" перезніме "Піратів Карибського моря": чи повернеться Джонні Депп

Перші подробиці про перезапуск пригодницької франшизи

Шоураннер серіалу HBO "Чорнобиль" Крейг Мазін займеться перезавантаженням "Піратів Карибського моря". Видання The Hollywood Reporter повідомляє, що сценарист старих "Піратів" Тед Елліотт також був найнятий, щоб розробити нову історію для пригодницької франшизи.

Студія Disney почала роботу над перезавантаженням "Піратів Карибського моря" в кінці 2018 року. Тоді для створення сценарію залучили авторів "Дедпула" Ретта Різа і Пола Верника. Проте в 2019 році Різ і Верник вийшли з проекту, і розробка фільму повернулася у вихідну точку.

На даному етапі неясно, чи стане головним героєм історії Джек Горобець, і чи повернеться Джонні Депп на екрани, але Мазіну і Елліоту доручили знайти для франшизи "новий напрям". Також очікується, що Джеррі Брукхаймер знову буде біля керма в якості продюсера.

Бажання Disney експериментувати не дивує: п'ятий фільм серії "Мерці не розповідають казки" в прокаті показав себе гірше попередніх частин, але студія не має наміру прощатися з франшизою, яка принесла їй 4,5 млрд доларів.

До роботи над "Чорнобилем" Крейг Мазін зарекомендував себе у жанрі комедій, випустивши серію фільмів "Дуже страшне кіно" і "Похмілля у Вегасі". Але саме завдяки міні-серіалу HBO він отримав "Еммі" і заслужив визнання за свій драматичний талант.

Тед Елліот працював над "Піратами" з 2003 року. Разом з партнером Террі Россіо він написав сценарії для фільмів "Прокляття чорної перлини", "Скриня мерця", "На краю світу" і "На дивних берегах".

  • Раніше Він Дізель розсекретив запрошену зірку в новому "Форсажі". Знаменитість підписала контракт з Universal і зіграє в бойовику невелику роль, ось тільки фанати, схоже, не в захваті.
  • Фанати "Гри престолів" тріумфують: в майбутньому серіалі Amazon "Володар кілець" головного лиходія зіграє "рідний брат Неда Старка". Ось, що відомо про його роль.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї