Лайм

Анджеліну Джолі евакуювали зі знімального майданчика Marvel через бомбу часів Другої світової війни

Небезпечна знахідка викликала паніку на знімальному майданчику "Вічних"

Анджеліна Джолі, Річард Медден та інші члени знімальної групи фільму Marvel "Вічні" змушені були евакуюватися зі знімального майданчика через небезпечну знахідку. Таблоїд The Sun повідомляє, що на острові Канарського архіпелагу Фуертевентура була виявлена бомба часів Другої світової війни.

"Це було абсолютно жахливо - бомба могла перебувати там протягом десятиліть, але хто знає, що могло б статися, якби її потривожили, - розповів The Sun інсайдер. - На щастя, експерти впоралися з цим".

Видання стверджує, що знімальній групі було наказано евакуюватися на безпечну відстань, поки на майданчику працювали фахівці. Оскільки на іспанському острові знаходилася база нацистів, бомба датується Другою світовою війною.

Фільм "Вічні" вийде в прокат у 2020 році. Він розповідає про расу надлюдей, які повинні захищати людство від своїх злих побратимів, Девіантів. Крім Джолі і Меддена в ньому знімаються Кіт Герінгтон, Сальма Хайек і Кумейл Нанджіані.

  • У 2013 році Джолі видалила молочні залози, яєчники і фаллопієві труби. У новому есе вона розповіла про ризик раку, видалення грудей і дала пораду жінкам.
  • Відомого актора заарештували на акції протесту проти експериментів над тваринами. Джеймс Кромвелл - давній активіст PETA, і потрапляє до в'язниці не вперше.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї