Лайм

Квентін Тарантіно назвав свій улюблений фільм 2019 року

Вище всього режисер оцінив непримітний фільм жахів про алігатора

Квентін Тарантіно, який в серпні випустив свій довгоочікуваний дев'ятий фільм "Одного разу в Голлівуді", в інтерв'ю Deadline назвав свій улюблений фільм 2019 року.

Як не дивно, серед усіх гучних прем'єр Тарантіно віддав перевагу фільму жахів "Хижаки" французького режисера Олександра Ажа. Стрічка, яка на сайті IMDB має рейтинг 6,2 / 10, розповідає про плавчиню Хейлі (Кая Скоделаріо), яка після сильного урагану у Флориді знаходить в підвалі свого будинку величезного агресивного алігатора. Проблема посилюється тим, що батько героїні знаходиться без свідомості, і вона будь-що-будь має намір врятувати його від утоплення і небезпечного хижака.

Тарантіно сказав, що "з точки зору чистого кіновиробництва Капкан вразив його в усіх відношеннях".

Фільм спродюсував режисер Сем Реймі, в послужному списку якого - знаменитий хоррор "Зловісні мерці" і його сиквели, а також три частини "Людини-павука" з Тобі Магуайром.

  • Джеймса Діна "воскресять" в новому фільмі через 64 роки після смерті. Ідея повернути зірку Голлівуду на екрани сподобалася далеко не всім фанатам.
  • Мартін Скорсезе пояснив свою нелюбов до фільмів Marvel в розгромну есе. Він назвав супергеройську франшизу ворогом кінематографа і загрозою мистецтву.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї