Лайм

Творці серіалу "Дивні дива" показали смішні добірки невдалих дублів: відео

Схоже, ні юним акторам, ні знімальній групі нудьгувати не доводилося

Поки шанувальники серіалу "Дивні дива" очікують 4 сезон, автори одного з найпопулярніших проектів Netflix радують їх серією кумедних роликів - нарізками найсмішніших невдалих дублів трьох попередніх сезонів. Судячи з усього, на майданчику ні юним акторам, ні знімальній групі нудьгувати не доводилося.

"Дивні дива", 1 сезон

"Дивні дива", 2 сезон

"Дивні дива", 3 сезон

Нагадаємо, серіал "Дивні дива" отримав 31 номінацію на премію "Еммі", в тому числі в категорії "Кращий драматичний серіал", чотири номінації на премію "Золотий глобус", а в 2016 році завоював премію Гільдії кіноакторів США за кращий акторський склад в драматичному серіалі.

Вихід 4 сезону очікується у 2020 році. Цього тижня його автори розсекретили назву першого епізоду - "Клуб пекельного полум'я". У мережі з'явився знімок сценарію.

  • Раніше актрису "Дивних див" Міллі Боббі Браун підловили на обмані з невидимою косметикою. Ось як це було.
  • Актриса Емілія Кларк вперше розповіла справжню історію кіноляпу з чашкою кави в "Грі престолів". Раніше автори серіалу стверджували, що в кадрі залишилася саме її чашка з-під трав'яного чаю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї