Лайм

Композитор "Сімпсонів" заявив, що мультсеріал скоро закриють: що кажуть продюсери

Денні Ельфман добряче налякав фанатів 30-річного шоу

Композитор Денні Ельфман, який в 1989 році написав знамениту музичну тему для "Сімпсонів", заявив, що мультсеріал незабаром може закінчитися. Шанувальники шоу добряче сполошилися, тому продюсеру "Сімпсонів" довелося втрутитися.

"З того, що я чув, "Сімпсони" добігають кінця, - сказав Ельфман в інтерв'ю сайту Joe.ie. - Я не знаю точно, але я чув, що це буде їхній останній рік".

Коментарі композитора потрапили в заголовки новин, тому виконавчий продюсер і один із сценаристів серіалу Ел Джин поспішив запевнити, що це неправда.

"Ми всі вдячні, що ця стаття - НЕ ПРАВДА", - написав Джин в Twitter.

"Ай карамба! - відповів один фанат. - Спасибі, чувак. Я навіть не наважився клікнути на посилання, коли побачив його сьогодні ввечері... Це не повинно бути правдою".

"Сімпсони" виходять на екрани вже 30 років. У лютому 2019 року було заявлено, що серіал продовжили на 31-й і 32-й сезони. Наразі він налічує 670 епізодів.

  • У мережу злили сценарій нових "Зоряних воєн". Актор-винуватець зізнався, що забув його в готелі після "невеликої вечірки".
  • Люку Бессону пригрозили тюремним строком за незаконне звільнення співробітниці. Заявник стверджує, що режисер фільмів "Леон", "П'ятий елемент" і "Таксі" звільнив її під час лікарняного.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї