Лайм

Культовий фільм за романом Стівена Кінга перезнімуть 36 років по тому

Голлівуд продовжує екранізувати хіти 72-річного американського письменника

Низка римейків і екранізацій романів Стівена Кінга не припиняється. Цього разу перезавантаження отримав фільм 1984 року "Та, що породжує вогонь", пише видання Variety.

Працювати над проектом взялися студії Universal Pictures і Blumhouse, а режисером призначили Кіта Томаса, чий дебютний хоррор "Бдіння" в 2019 році справив гарне враження на кінокритиків. Адаптацією історії займеться Скотт Тімс, який написав сценарій слешеру "Хеллоуїн вбиває" - 12-го фільму в кіносеріалі про вбивцю Майкла Майерса "Хеллоуїн", которий вийде в 2020 році.

Оригінальна книга Стівена Кінга розповідає про дівчинку з пірокінетичними здібностями. Секретне урядове агентство викрадає дитину, щоб використовувати її потужний дар в якості зброї. У фільмі 1984 року головну роль Чарлі Макгі зіграла Дрю Беррімор.

  • У Голлівуді готують нову екранізацію Стівена Кінга про машину-вбивцю. Крім "Крістіни", у Кінга є й інші романи та оповідання про розумних машин.
  • У листопаді на великі екрани вийшов фільм "Доктор Сон". Розповідаємо, як сиквел "Сяйва" помирив Стівена Кінга і Стенлі Кубрика.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї