Лайм

Деніел Крейг пожартував над образом Джеймса Бонда в смішному рекламному ролику

25-й фільм про Джеймса Бонда "Не час помирати" виходить у квітні 2020 року, але в мережі вже щосили йде його рекламна кампанія. Одним із партнерів шпигунської франшизи став виробник пива Heineken. Компанія випустила дотепний рекламний ролик, в якому Деніел Крейг марно намагається позбутися амплуа Агента 007.

"Деніел Крейг - всесвітньо відомий актор, але в серцях і умах шанувальників 007 в усьому світі він назавжди залишиться Джеймсом Бондом", - йдеться в описі ролика.

За сюжетом, Крейг відпочиває на іспанському курорті, коли таксистка приймає його за Джеймса Бонда і влаштовує ефектну гонку. В машині дівчини залишається паспорт знаменитості, і поки він намагається повернути документи, місцеві жителі впізнають у ньому кіношного шпигуна.

  • Раніше Пірс Броснан розповів про те, чому Джеймса Бонда повинна зіграти жінка. Але виконавець ролі агента 007 не вірить, що це відбудеться в найближчому майбутньому.
  • Нещодавно Деніел Крейг зіграв головну роль у комедійному детективі "Ножі наголоі". Розповідаємо, як йому вдалося стати одним із кращих фільмів року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї