Лайм

Художник показав, як може виглядати малюк Джабба Хатт, і про бебі-Йоду відразу забули

Перетягнути на себе увагу раніше не вдавалося ні бебі-Соніку, ні маленькому Чуї

Здавалося, захопленням навколо бебі-Йоди, персонажа серіалу "Мандалорець", не буде ні кінця ні краю. Малюк-майбутній Гранд-майстер Ордена джедаїв вийшов настільки успішним, що тут же став топовим мемом минулого року. І перетягнути на себе увагу не вдавалося пізніше ні бебі-Соніку, ні маленькому Чуї.

А ось художнику і 3D-дизайнеру Леонардо Віті вдалося. Точніше кажучи, його малюкові Джаббі Хатту. Креативщик припустив, як величезний прибулець міг би виглядати в дитинстві, і тут же втілив свої думки у 3D-модель.

Фото: instagram.com/leovitiart

Найцікавіше в цій ситуації, що Віті намалював Джабба Хатта ще в листопаді минулого року, але з якихось причин його персонаж залишився непоміченим. На цьому тижні фотографія художника облетіла соцмережі та фан-сайти, а також принесла його автору чималу кількість нових підписників. Ще б пак, тільки погляньте на це!

Фото: instagram.com/leovitiart

Фото: instagram.com/leovitiart

У коментарях фоловери художника нарекли бебі-Джабба Хатта новим головним милахою у всесвіті Star Wars. Деякі висловили бажання побачити такого персонажа у нових фільмах.

  • Читайте також на theLime, як на вулиці знайшли кошеня, яке виглядає точно як маленький Йода. Лише за кілька годин до клініки надійшло понад 100 дзвінків охочих прихистити його.
  • А ось історія про те, як власник 17 такс зробив ідеальне різдвяне фото своїх собак. Креативний господар не пошкодував часу і порадував соцмережі колективним портретом своїх вихованців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї